Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκαρλου

thanos skarlos sofades 1200

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκαρλου

Φέτος έχουμε όλοι μας ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας με το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Είναι αλήθεια ότι ολόκληρη η ανθρωπότητα βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις που αποδεικνύουν πόσο ευάλωτη είναι σε ορατούς και αόρατους εχθρούς. Ας μην χάνουμε όμως την ελπίδα μας. Το διαχρονικό μήνυμα του Θείου Δράματος είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και μας καλεί να εμβαθύνουμε στη ψυχή μας και να βρούμε τη δύναμη για Πίστη, Ταπεινότητα, Συγχώρεση και Αγάπη.

Το χαρμόσυνο μήνυμα φέρνει το Φως που διαδέχεται το σκοτάδι, τη λύτρωση και την αισιοδοξία που κατισχύουν του φόβου.

Αυτές τις τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε, τόσο με την πανδημία που αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω με λιγότερα μέτρα, περισσότερη ελευθερία αλλά που διαφοροποίησε τις ζωές μας, αλλά και των οικονομικών συνθηκών που δημιουργούνται εξαιτίας του ζοφερού διεθνούς σκηνικού, οφείλουμε όλοι να πορευόμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Σήμερα επιβάλλεται περισσότερο από ποτέ να υπερβούμε τις προκλήσεις τις καθημερινότητας για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πιο ασφαλές για όλους μας από πολλές απόψεις.

Η αλληλεγγύη, ο σεβασμός της ελευθερίας και της δημοκρατίας, η αγάπη για το συνάνθρωπο, η πίστη στη δύναμη της προσπάθειας αποτελούν σπουδαία εφόδια που διαποτίζουν την ψυχή μας για να πορευθούμε στο μέλλον, δίνοντας τις μάχες της δικής μας εποχής.

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή και μεθοδικότητα για τη δημιουργία συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και δίνουν όραμα στην κοινωνία.

Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι ολόψυχα σε όλες και σε όλους, σε κάθε Σοφαδίτισσα και κάθε Σοφαδίτη, υγεία, αγάπη, προσωπική και οικογενειακή ευημερία, αισιοδοξία, ελπίδα και δύναμη.

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση

Ο Δήμαρχος Σοφάδων

Θάνος Σκάρλος




Total
0
Shares
Previous Article
2 Απρίλη: Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου - 11 Δεκέμβρη: Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού - Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Αναστάσιμες ευχές της Χρυσούλας Κατσαβριά-Σιωροπούλου τ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν.Καρδίτσας

Next Article
DHMOI larisa SITE 800x6008

Η Λάρισα στο ρυθμό του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…
dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…