Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας τιμάται και φέτος μέσα από τις ιδιαιτερότητες που έχουν προκύψει
thanos skarlos sofades 1200

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας τιμάται και φέτος μέσα από τις ιδιαιτερότητες που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας . Στερούμαστε όσα, υπό άλλες συνθήκες, θεωρούσαμε δεδομένα.

Μπορεί όμως οι μέρες του Πάσχα να είναι και φέτος διαφορετικές, μπορεί ο αόρατος εχθρός της πανδημίας να μας στερεί προσωρινά τη δυνατότητα να γιορτάσουμε με τη λαμπρότητα που θέλαμε και πιθανότατα με τα πρόσωπα που επιθυμούσαμε, όμως το μήνυμα παραμένει το ίδιο.

Ο Χριστός, ανέστη ως θριαμβευτής. Το Αναστάσιμο Φως, που ανέτειλε απ’ τον τάφο του Ιησού, στέλνει σ’ όλους μας το μήνυμα της αισιοδοξίας και της τελικής νίκης, που τόσο έχουμε ανάγκη. Να μας θυμίσει ότι συνέτριψε το θάνατο! Να μας διαβεβαιώσει ότι, όλα αυτά, είναι προσωρινά! Αυτό λοιπόν τον καιρό που η δοκιμασία πλησιάζει στο τέλος αξίζει να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη και την ελπίδα. Διότι, μπορεί η μάχη να παραμένει δύσκολη, όμως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι  η νίκη της της ζωής!

Παλεύουμε με πίστη και υπομονή! Και να είστε σίγουροι πως σύντομα  θα έρθει και πάλι η χαρμόσυνη εκείνη μέρα που θα ξαναγιορτάσουμε όλοι μαζί.

Το φως λοιπόν της Ανάστασης, ας οδηγήσει τα βήματά μας, ας μας δώσει έμπνευση και κουράγιο, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο  για τον τόπο μας, για την πατρίδα μας, για τα παιδιά μας.

Καλό Πάσχα, Χρόνια Πολλά με υγεία, χαρά και αισιοδοξία.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων

Αθανάσιος Σκάρλος




Total
0
Shares
Previous Article
hlias Giannakopoulos filologos

Προμηθέας – Χριστός: Οι πάσχοντες «θεοί»

Next Article
Τις Τοπικές Κοινότητες Δασοχωρίου και Πύργου Κιερίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων

Τις Τοπικές Κοινότητες Δασοχωρίου και Πύργου Κιερίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων