Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πασχαλινές δράσεις του τμήματος ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δήμου Λάρισας

foto Pasxa kapi Larisas

Πασχαλινές δράσεις του τμήματος ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δήμου Λάρισας

Με πασχαλινή διάθεση και αμείωτο κέφι, μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, φιλοτέχνησαν υπό την καθοδήγηση της κ. Εύης Καλούδη, 150 πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες με υλικά που συγκέντρωσαν τα ίδια τα μέλη,  καθώς και διακοσμητικά είδη που τους διέθεσαν  για την εν λόγω δράση οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας.

Εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ προσέφεραν πασχαλινές λαμπάδες στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, όπου τους υποδέχτηκαν η Προϊσταμένη Κοινωνικών Δομών, Απασχόλησης και Ισότητας των Φύλων κ. Βασιλική Δοβλατανιώτη, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού παντοπωλείου κ. Θεόδωρος Γαντζούδης και στελέχη της υπηρεσίας, προκειμένου να διατεθούν στους ωφελούμενους της δομής.

Επιπροσθέτως μέλη του ΚΑΠΗ υπό την συνοδεία της Προϊσταμένης των ΚΑΠΗ κ. Δήμητρας Κωστοπούλου και των Κοινωνικών Λειτουργών της Διεύθυνσης Πρόνοιας κ.κ Αντιγόνης Μπουχώρη και  Αναστασίας Ριζούλη πραγματοποίησαν  επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό  Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λάρισας. Με αμέτρητα χαμόγελα, αγκαλιές, πασχαλινά τραγούδια και κάλαντα οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν τους ηλικιωμένους πλημμυρίζοντας τους με συναισθήματα συγκίνησης και χαράς. Στη συνέχεια τα μέλη μοίρασαν πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά, τα οποία ενθουσιάστηκαν και ανταπέδωσαν προσφέροντάς τους πασχαλινές κάρτες με ευχές. Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Νικόλαος Θεοχάρης αλλά και οι εκπαιδευτικοί, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένες κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες προσφέρουν μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Επίσης ένας σημαντικός αριθμός λαμπάδων διατέθηκε και  στην πασχαλινή εκδήλωση Αγάπης που πραγματοποίησε το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς Μόνος# με στόχο τη δημιουργία ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών.

foto Pasxa kapi Larisas 1 foto Pasxa kapi Larisas 2 foto Pasxa kapi Larisas 3




Total
0
Shares
Previous Article
kappa eksetaseis Giwtakis

ΚΑΠΠΑ: Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση δωρεάν εξέτασης ΩΡΛ από τον καθηγητή Ιωάννη Γιωτάκη

Next Article
vathro podilasia

Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας ο Αλέξης Μπαξεβάνος του Π.Ο. Καρδίτσας