Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-1: Απόδραση από τους Ζωσιμάδες με σφραγίδα Μπαρμπόσα

panaitolikos1

Ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες με 1-0, χάρη στο γκολ του Έλντερ Μπαρμπόσα από το 20′, έπειτα από έξοχη σέντρα του Ντάλσιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό για την πέμπτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και οι Αγρινιώτες πέτυχαν πολύτιμο διπλό στη μάχη για την παραμονή, επικρατώντας του αδιάφορου (βαθμολογικά) ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.

Πλέον ο Παναιτωλικός έχει αφήσει πίσω του τον ΟΦΗ και την ΑΕΛ, έχοντας 27 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ πηγαίνει με εις βάρος του ψυχολογία στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την εντός έδρας ήττα από τα “καναρίνια”.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, με τις σκληρές μονομαχίες να μη λείπουν και από τις δύο πλευρές. Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη τελική του παιχνιδιού με τον Μπαρμπόσα στο 20′.

Ο Ντάλσιο έκανε μια εκπληκτική σέντρα από τα αριστερά και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, εκτέλεσε τον Λοντίγκιν και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Από τη συγκεκριμένη φάση άργησε να βρεθεί εντός περιοχής ο Κάργας, καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν τη επίτευξη του τέρματος, λάμβανε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο των Αγρινιωτών.

ΔΟΚΑΡΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Ο Παναιτωλικός ήταν ελαφρώς καλύτερος από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας να θέλει περισσότερο τη νίκη. Ο πιο δραστήριος παίκτης των Αγρινιωτών ήταν ο Ντουάρτε, ο οποίος είχε δύο τελικές σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (34′ και 38′), ενώ με την δεύτερη προσπάθειά του ανάγκασε τον Λοντίγκιν σε διπλή επέμβαση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι με τον Ελευθεριάδη στο 39′, με τον Έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση. Βέβαια, αν έστελνε την μπάλα στα δίχτυα το τέρμα δεν θα μετρούσε, επειδή ήταν εκτεθειμένος.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη έφταναν με ευκολία μέχρι την περιοχή του Κνετ, με τον Νάουμετς που πέρασε ως αλλαγή στο 64′ να είναι πιο ορεξάτος, ωστόσο αντιμετώπιζαν προβλήματα στην τελική προσπάθεια.

Ανασταλτικός παράγοντας στην απόκτηση ρυθμού στο δεύτερο μέρος, ήταν τα πολλά φάουλ αλλά και οι πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να διατηρήσει το 1-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Τελευταία εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα ήταν στις 11 Ιουλίου του 2020, όταν επικράτησαν του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-0 για την έκτη αγωνιστική των playouts.




Total
0
Shares
Previous Article
tsitsipas1 1

Τσιτσιπάς: Ισοπέδωσε τον Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Barcelona Open

Next Article
Rapid tests: Αποτελέσματα ελέγχων στη Θεσσαλία - Πέμπτη 11.08.22 - Rapid tests: Το πρόγραμμα

Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα σήμερα Σάββατο 24/04

Related Posts