Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΑΣ Αργιθέας – ΑΕ Καρποχωρίου ….Αγώνας Πρόκληση!

pas Argitheas Ae Karpoxwriou

ΠΑΣ Αργιθέας – ΑΕ Καρποχωρίου  (Α1′ ΕΠΣΚ)

Ο ΠΑΣ Αργιθέας μετρά ήδη τρεις προκρίσεις στο Κύπελλο ΕΠΣΚ φτάνοντας στους “8” και μία νίκη στην πρεμιέρα. Είναι η μοναδική ομάδα της Α1′ ΕΠΣΚ που πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά στα  νοκ-άουτ ματς της Γ’ Φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου»

Οι υποχρεώσεις του συνεχίζονται με τη μάχη που δίνει σήμερα στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου έναντι της πολύπειρης ΑΕ Καρποχωρίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1΄ ΕΠΣ Καρδίτσας.

Σύσσωμο το τιμ ( από το Δ.Σ., τον Σάκη Παλάντζα και οι παίχτες ) δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι να αντιμετωπίσουν στα ίσα το αξιόλογο σύνολο της  ομάδα του Μάκη Ευαγγέλου.

Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας στις επιδιώξεις του ΠΑΣ Αργιθέας είναι η κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Πάμισο Καλογραιανών αλλά…..μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα πάντα ούτως η άλλως ξεχνιούνται.

ΑΟ Μαγούλας – Διγενής (Α1 ΕΠΣΚ)

Ο ΑΟ Μαγούλας έχει μείνει πίσω σε  βαθμούς  και στο σημερινό παιχνίδι θα τους κυνηγήσει ανελέητα!Έχει αρκετά καλούς παίχτες που μπορούν να πάρουν ρίσκα, να δημιουργήσουν φάσεις και να σημειώσουν γκολ σχεδόν από το πουθενά.Ο Διγενής από την άλλη θέλει να κάνει το 3Χ3 για να παραμείνει στην κορυφή.Πιο έμπειρη η ομάδα του Δημήτρη Μανασή και όπως υποψιάζομαι  αυτό είναι και το ατού της απέναντι στους έτερους «πράσινους».

Ερμής Μαυραχάδων – ΑΕ Μουζακίου(Α1 ΕΠΣΚ)

Ο Ερμής Μαυραχάδων ξεκίνησε την προσπάθειά του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ με δύο  αγώνες εκτός έδρας μετρώντας μια νίκη και μια ήττα.Παίζει στο σπίτι του και σίγουρα απέναντι στο φαβορί της κατηγορίας επιθυμεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα .Η ΑΕΜ με 2Χ2 και εντυπωσιακή εκκίνηση θέλει τη νίκη.Η άνοδος της είναι και ο στόχος της.Ο Παναγιώτης Ταμπάκος οργανώνει την τακτική, του κάθε παιχνιδιού, ανάλογα με το «εκτόπισμα» του αντιπάλου του.Όμως για να πείσει πως θέλει να συνεχίσει εντυπωσιακά ( όπως ξεκίνησε ) πρέπει το σημερινό ματς να το «καθαρίσει »εξ’αρχής.

1. ΑΟ Κρανέας – ΑΟ Αγναντερού (Α΄ΕΠΣΚ)

Γειτονικό ντέρμπι με δύο ισχυρούς αντιπάλους.Ο ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ  μετά από δύο πολύ δύσκολα ματς«τσίμπησε»τρεις πόντους. Νίκησε τη ΜΑΥΡΑΪΚΗ (κόντρα σε όλες τις προβλέψεις)και  έχασε από την ΑΣΑ. Η ομάδα του Κώστα Γιαννέλου «έχει ειδικότητα» στην κόντρα επίθεση, διαθέτει ταχύτατα χαφ και επιθετικούς καθώς και πολλή καλή άμυνα.Ο ΑΟ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ κέρδισε σε εκτός έδρας αγώνα το ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟ και εντός το ΔΑΣΟΧΩΡΙ.Η ομάδα του Χρήστου Μπαντζιά σκοράρει εύκολα με η χωρίς Γκαρνάρα. Αυτό θα επιδιώξει και σήμερα προσπαθώντας να πάρει κεφάλι από την αρχή του παιχνιδιού. Αμφίρροπος αγώνας, απρόβλεπτο το σκορ,η ισοπαλία δεν είναι επιθυμητή από κανένα…Ίδωμεν.Το σίγουρο είναι πως θα χορτάσουμε γκολ και θέαμα!

Ιωάννα Κρίκου

ba834cfd52d5b4c3e045fc52b1456dd4

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
eidikoi frouroi

Τελικά αποτελέσματα Eιδικών Φρουρών

Next Article
gs gomfoi1 1

Γ. Σ. ΓΟΜΦΩΝ-Κρόνος....Αγώνας περίπατος

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…