Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρουσιάζει παίκτες και χορηγούς ο Α.Σ.Κ.

Σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή στο ξενοδοχείο «Κιέριον» 

Τη νέα ομάδα, που θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, αλλά και τους χορηγούς της αγωνιστικής εμφάνισης για την περίοδο 2016-17 παρουσιάζει την Παρασκευή ο Α.Σ.Καρδίτσας. Στις 20.30 μ.μ. στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου «Κιέριον», παρουσιάζονται οι αθλητές που στελεχώνουν την ομάδα και θα δώσουν τη μεγάλη μάχη στο σκληρό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Μαζί με το ρόστερ, ο Α.Σ.Κ. παρουσιάζει και την αγωνιστική εμφάνιση που θα ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Την αγωνιστική εμφάνιση κοσμούν έξι διαφορετικοί χορηγοί, εταιρίες με φιλοδοξία και όραμα, που βλέπουν στον Α.Σ.Κ. ένα ζωντανό και δυναμικό αθλητικό οργανισμό και τον στηρίζουν, παρέχοντάς του μεγάλη βοήθεια. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η οικογένεια των χορηγών του Α.Σ.Κ. μεγάλωσε, καθώς παρέμειναν όλοι οι περυσινοί χορηγοί, στους οποίους προστέθηκε και μια νέα εταιρία, το Ασφαλιστικό Γραφείο Κολτσίδα.

Αναλυτικά, οι χορηγοί της αγωνιστικής εμφάνισης 2016-17 είναι:

  • Μέγας χορηγός, η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. με το φημισμένο προϊόν της «Ελληνικό Μέλι ΑΤΤΙΚΗ».
  • Χρυσός χορηγός, τα πολύ γνωστά στο κοινό της πόλης μας καταστήματα ένδυσης και υπόδησης «PINK WOMAN» και «KIA KAHA», ιδιοκτησίας του κ. Κώστα Παπαδόπουλου.
  • Αργυρός χορηγός, οι «Ασφάλειες Κολτσίδας» με ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα για κάθε απαίτηση της ασφαλιστικής αγοράς.
  • Βασικός χορηγός, η εταιρία ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. με το βραβευμένο «Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ».
  • Χορηγός, η αντιπροσωπεία των κορυφαίας ποιότητας ροφημάτων και ειδών καφέ «ILLY» των κ.κ. Αχ.Πούλιου και Χρ.Κωστάμη.

Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εταιρίες στο σωματείο, προκαλεί χαρά και υπερηφάνεια στους ανθρώπους του Α.Σ.Καρδίτσας, που στην εκδήλωση της Παρασκευής θα προβάλλουν αυτή την ισχυρή συνεργασία, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή των χορηγών εταιριών.

Νεανικό και φιλόδοξο ρόστερ

Με αρκετά γνώριμα αλλά και πολλά νέα πρόσωπα το ρόστερ της ομάδας, η οποία από την Κυριακή θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εφετινής χρονιάς δεν είναι άλλοι από τους 14 παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους, ο Κώστας Ρουμελιώτης και οι συνεργάτες του:

Αθλητής Ηλικία Ύψος Θέση
Στέργιος Δόγρανλης 20 1.96 φόργουορντ
Χρήστος Ζωιτσάκος 16 1.84 πλέι μέικερ
Σεραφείμ Θέος 32 2.03 πάουερ Φόργουορντ
Θάνος Καμαριώτης 22 2.01 γκαρντ-φόργουορντ
Άρης Κουρέπης 22 2.06 σέντερ
Χρήστος Λάκκας 25 1.88 γκαρντ
Γιώργος Μαυρογιάννης 24 1.93 γκαρντ
Κοσμάς Πανταζής 28 1.85 γκαρντ
Βαγγέλης Παπαδόπουλος 32 2.05 σέντερ
Γρηγόρης Παππάς 25 2.02 φόργουορντ-σέντερ
Κώστας Παππάς 19 1.89 γκαρντ
Μιχάλης Πάσσας 20 1.96 σμολ φόργουορντ
Παντελής Σκορδάς 19 2.02 φόργουορντ-σέντερ
Γιώργος Τριχόπουλος 29 1.93 γκαρντ-φόργουορντ

 
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Την Τετάρτη η υποδοχή του αντιγράφου της Παναγίας Βασίλισσας

Επόμενο άρθρο

Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας σε κάθε τομέα και με κάθε μορφή, με προτεραιότητα στο αγρο-διατροφικό σύμπλεγμα