Παρουσίαση βιβλίων στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας

Τίτλος βιβλίων: «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ» ΚΑΙ «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ»

Δύο καινούρια εκπαιδευτικά βοηθήματα, χρήσιμα εργαλεία για τους αστυνομικούς ανακριτικούς υπαλλήλους και όχι μόνο εξέδωσε πρόσφατα ο κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ε.α.

Η νέα αυτή ολοκληρωμένη εργασία αποτελούμενη από την «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ», η οποία συνοδεύεται από cd με προανακριτικά έντυπα και το «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ», έρχονται να προστεθούν στη λίστα προηγούμενων έντεκα (11) διαφορετικών εκδόσεων του ιδίου, οι οποίες βρήκαν θετική και άμεση ανταπόκριση από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Δημοτικής Αστυνομίας, τα οποία ασκούν πέραν της εφαρμογής του Νόμου και προανακριτικά καθήκοντα.

Η παρουσίαση των νεοκδοθέντων, καλαισθήτων και πλήρως ενημερωμένων βιβλίων του θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας από  την δικηγόρο κ. Ολυμπία ΤΕΓΑ, αναπληρώτρια Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας, η οποία είχε διδάξει στο παρέλθον και στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων της πόλης τα μαθήματα: «Ποινική Δικονομία» και «Ανακριτική».

afisa parousiasi bibliou web
Total
0
Shares