Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρουσίαση του προγράμματος δραστηριοτήτων του ΕΟΣΚ για το 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΕΟΣΚ) ΓΙΑ ΤΟ 2016

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο παυσίλυπο η εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος δραστηριοτήτων για το  2016 από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), ο οποίος φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ενεργής ορειβατικής, και όχι μόνο, παρουσίας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του αναψυκτήριου παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου αλλά και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην αρχή τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου  Παντελής Μανώλης,  και έκανε μια σύντομη ενημέρωση για την ιστορία του συλλόγου, τους σκοπούς του και την πλούσια και πολυεπίπεδη  δράση του, σ αυτά τα δέκα χρόνια της διαδρομής του. 

Στην συνέχεια ο  αντιπρόεδρος και έφορος μονοπατιών  Αποστόλης Παντελής έκανε ενημέρωση για την διαδικασία της ανακάλυψης και ανάδειξης των παλιών μονοπατιών,  ο υπεύθυνος εθελοντισμού Αντώνης Παπαδάκος για την δράση  της ”εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας και άμεσης επέμβασης” του συλλόγου και ακολούθησε το μέλος του συλλόγου Σοφία Δελήτσικα η οποία έκανε την παρουσίαση του προγράμματος δραστηριοτήτων του ΕΟΣΚ για το  2016.

Κατόπιν έκαναν έναν σύντομο χαιρετισμό οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των φορέων και των συλλόγων, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα θερμότερα λόγια για τις δράσεις του ΕΟΣΚ, ενώ ταυτόχρονα στην οθόνη εναλλάσσονταν μαγικές εικόνες από τις δραστηριότητες  του συλλόγου.

P1070103---Αντίγραφο

P1070107

P1070122

P1070118

P1070114


Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΕΟΣΚ στα τηλ: 6973695595 – 6974110853, στο http://eoskarditsas.blogspot.com/ και στο https://www.facebook.com/eoskarditsas και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο email : eoskarditsas@yahoo.gr

 
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Freemobility: Συνεχής προσπάθεια στο να γίνουν τα Τρίκαλα, η πιο προσβάσιμη πόλη

Επόμενο άρθρο

Κοπή πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»