Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η αγαποζωγραφικούλα στο κάστρο του κακού δράκου» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη υποδέχεται και συνεργάζεται με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές με στόχο τους ανοιχτούς πνευματικούς ορίζοντες των παιδιών

Paidiko-VivlioΟι μαθητές των  τάξεων Α’ Β’ Γ’ και Δ’  του 1ου και  2ου Δημοτικού Σχολείων Μουζακίου έγιναν θεατές μιας  ζωντανής και καλλιτεχνικά επιμελημένης παρουσίασης του παιδικού αναγνώσματος  «Η αγαποζωγραφικούλα στο κάστρο του κακού δράκου» από τη συγγραφέα κ Γεωργία Κούκνα.

Η παρουσίαση έγινε  την Τρίτη 29-3-2016 από τις 8:30-13:30 μ.μ  υποστηρίχτηκε από οπτικοακουστικό υλικό και τα παιδιά συμμετείχαν δημιουργώντας με τη φαντασία τους τη δική τους εξέλιξη στην ιστορία.

Οι μαθητές έδειξαν έμπρακτα την ικανοποίησή τους και η συγγραφέας απάντησε με χαρά στις ερωτήσεις δύο μαθητριών του 2ου Δημοτικού Σχολείου που υποδύθηκαν το ρόλο μικρών   δημοσιογράφων.
Η υποδοχή των μαθητών έγινε στα πλαίσια  εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί τους δασκάλους και τους μαθητές των δημοτικών σχολείων που τίμησαν  το χώρο με την παρουσία τους και τους υπόσχεται και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις που αφορούν στο βιβλίο και την πνευματική προσφορά του.

Paidiko-Vivlio-4Paidiko-Vivlio-3Paidiko-Vivlio-2Paidiko-Vivlio-1Total
0
Shares