Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρουσίαση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στην Αθήνα

«Παρουσίαση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στην Αθήνα, στις 27 Νοεμβρίου, από τον Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών»

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ανακοινώνει ότι οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στην Αθήνα με τίτλο «Γνωρίζουμε την Τράπεζα του Τόπου μας: Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.30’ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος {Τ.Ε.Ε. – οδός Νίκης 4, Σύνταγμα – 1ος όροφος-πλησίον κεντρικού σταθμού μετρό «Σύνταγμα»}.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν οι απόδημοι Καρδιτσιώτες αλλά και οι επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, οικονομικοί φορείς κλπ του Λεκανοπεδίου της Αττικής και του Πειραιά, την λειτουργία, την φιλοσοφία και τα προγράμματα της παρουσιαζόμενης συνεταιριστικής τράπεζας και την συμβολή της στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Θα διανεμηθεί από τον διοργανωτή Σύλλογο ενημερωτικό υλικό, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απευθύνει και ερωτήματα προς τα στελέχη της τράπεζας.

Για πληροφορίες για την εκδήλωση μπορεί οποιοσδήποτε να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών στο τηλέφωνο 210.3301370 και στο e-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com. 

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών

synetairistiki trapexa karditsas




Total
0
Shares
Previous Article

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Αντιχασιά, κορυφή "Μαμαλή"

Next Article

Επιστολή Δημάρχου Πύλης στον Υφ. Αθλητισμού για την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…