Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρών ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στη νέα πρόκληση του Α.Σ.Καρδίτσας

Παρών ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στη νέα πρόκληση του Α.Σ.Καρδίτσας

Με τον αρχηγό στην Α2

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο αρχηγός μας, θα ηγηθεί της ανδρικής ομάδας τη νέα περίοδο, που βρίσκει τον Α.Σ.Κ. –για πρώτη φορά στην ιστορία του- στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ, έχοντας μια αξιοσημείωτη πορεία γεμάτη επιτυχίες στα εθνικά πρωταθλήματα με διάφορες ομάδες, επέστρεψε το 2013 στην πόλη του, φορώντας τη φανέλα του Α.Σ.Καρδίτσας. Σε τέσσερις σεζόν, η ομάδα πέτυχε τρεις ανόδους και βρέθηκε από την Α1 Θεσσαλίας στην Α2 Εθνική, με το Βαγγέλη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις επιτυχίες αυτές, που άλλαξαν την πορεία του μπάσκετ της Καρδίτσας. Η αγωνιστική του αξία, η προσωπικότητα και το ήθος του, αποτελούν κόσμημα για το μπάσκετ και τον αθλητισμό της πόλης μας, ενώ έχει αναπτύξει μια μοναδική σχέση με την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους της.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μετά από εννιά χρόνια, καθώς τη σεζόν 2008-2009 είχε κατακτήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική με την ομάδα του Ηλυσιακού. Στη νέα περίοδο -πέμπτη συνεχόμενη με τη  φανέλα του Α.Σ.Κ.- θα είναι παρών για να οδηγήσει την ομάδα μας, στην παρθενική της σεζόν στην Α2 Εθνική.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

ASK Papadopoulos 1




Total
0
Shares
Previous Article

Αναρτήθηκαν τα ονόματα των δικαιούχων του Υπομέτρου 6.1 για τους νέους αγρότες

Next Article

Αναγέννηση Καρδίτσας: Αγώνας διαρκείας για το όνειρο...