Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρατείνεται η μαγεία των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα!

Η αγάπη, το χαμόγελο, η χαρά, προσελκύουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, με αποτέλεσμα ο Μύλος των Ξωτικών να είναι και φέτος ο υπ’ αριθμόν 1 προορισμός στην Ελλάδα! Μάλιστα, η προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών, οδήγησε σε αυξημένο αριθμό κρατήσεων, ακόμη και μετά την επίσημη, προγραμματισμένη τελετή λήξης, στις 3 Ιανουαρίου 2016. Ενδεικτικό είναι ότι οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία βρίσκονται στο 75% στις 4 Και 5 Ιανουαρίου, όταν, δηλαδή, θα έπρεπε ο Μύλος να έχει ολοκληρωθεί!

Με βάση αυτά τα δεδομένα και αφού ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνεκτίμησε τα αιτήματα επαγγελματικών φορέων, εισηγήθηκε στο Δ.Σ. της e-trikala ΑΕ, την παράταση της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής. Ο κ. Παπαστεργίου πρότεινε και το Δ.Σ. αποδέχθηκε,  ο Μύλος των Ξωτικών 2015 να ολοκληρωθεί τελικά στις 6 Ιανουαρίου 2016, τρεις ημέρες μετά την προγραμματισμένη τελετή λήξης, λόγω πληθώρας επισκεπτών, αγάπης και χαμόγελου!
Η νεράιδα Σταρένια θα συνεχίσει να υποδέχεται τους επισκέπτες στον αλευρόΜυλο, μέχρι την ημέρα των Φώτων, τότε, δηλαδή, που ο Μύλος θα… κλείσει τα Φώτα του. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 3 Ιανουαρίου, ο Μύλος θα λειτουργήσει κανονικά στις 4 και 5 Ιανουαρίου και ο αποχαιρετισμός θα γίνει με ένα μεγάλο πάρτι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όλες τις δράσεις!

Η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων στην Ελλάδα, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα, δίνει δώρα χαράς σε όλους, ευχόμενη Καλές Γιορτές!

Από το γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσημη πρώτη για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Next Article

Νεκρός 35χρονος μοτοσυκλετιστής στη Λάρισα

Related Posts