Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παράταση υποβολής Δηλώσεων Συγκομιδής αμπελοοινικών προϊόντων

stafylia ampelia

Παράταση υποβολής Δηλώσεων Συγκομιδής αμπελοοινικών προϊόντων

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καρδίτσας γίνονται γνωστά τα εξής:

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικής δήλωσης συγκομιδής αμπελοοινικών προϊόντων για την τρέχουσα αμπελουργική περίοδο μέχρι και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 (καταληκτική ημερομηνία).

Η εν λόγω δήλωση αφορά όλα τα αμπελοτεμάχια της αμπελουργικής εκμετάλλευσης και είναι υποχρεωτική και για τις περιπτώσεις μηδενικής παραγωγής νεαρών φυτειών και για τις περιπτώσεις ολοκληρωτικής καταστροφής της ετήσιας παραγωγής από ακραία καιρικά φαινόμενα  και άλλα αίτια καταστροφής.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, στις περιπτώσεις μη υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας επιβάλλονται κυρώσεις που έχουν τη μορφή χρηματικού προστίμου σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στο ν.4235/2014 (ΦΕΚ 32 Α/11-2-2014)

Απαλλάσσονται   από  την  υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες των οποίων το σύνολο της αμπελουργικής τους εκμετάλλευσης είναι μέχρι και ένα (1) στρέμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Αμπελουργίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καρδίτσας, στο τηλέφωνο 24413 55249 (αρμόδιος γεωπόνος ο κ. Ε. Γκαραβέλος). 

Καρδίτσα,08 Δεκεμβρίου 2020

Ο
Προϊστάμενος της Διεύθυνσης
Δημήτριος Β. Κωστής
Γεωπόνος
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
plastiras nikolaos

Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών Ν. Καρδίτσας: Αναβάλλεται η εκδήλωση για τον Νικόλαο Πλαστήρα

Επόμενο άρθρο
ekloges

Μέχρι το Μάρτιο ο νέος εκλογικός νόμος για την Αυτοδιοίκηση