Παρασκευή Ντούρβα: Απάντηση στο δημοσίευμα του κ. Γεωργίου Παπακώστα, Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Δήμου Μουζακίου

Π. Ντούρβα: Απάντηση στο δημοσιεύμα του κ. Γεωργίου Παπακώστα, Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Δήμου Μουζακίου

Παρασκευή Ντούρβα: Απάντηση στο δημοσίευμα του κ. Γεωργίου Παπακώστα, Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Δήμου Μουζακίου

“ή Παππάς – παππάς ή ζευγάς -ζευγάς” είπε ο γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης από το μετερίζι του.

Αγαπητέ κύριε.

Δεν διοικώ εγώ το Δήμο Μουζακίου, αλλά εσείς.

Φαινόμενο της εποχής οι ηθικές αξίες και αρχές να δέχονται έντονους κλυδωνισμούς, από τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους Δήμους έως και την κεντρική πολιτική σκηνή. Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, λασπολογίες και ανοίκειες επιθέσεις, δολοφονία χαρακτήρων, παπαγαλάκια στο διαδίκτυο και ο χορός με το δημόσιο χρήμα, καλά κρατεί. Γαντζωμένοι στην εξουσία και το χρήμα ξεχνάτε ότι πρέπει να λογοδοτείτε στους δημότες και να δέχεστε την κριτική και τον έλεγχο της αντιπολίτευσης για όσα έχετε κάνει ή όσα δεν έχετε κάνει.

Κύριε Παπακώστα είστε Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, μέλος  στην επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου, ταυτόχρονα εκλεγμένος στη Συνεταιριστική Τράπεζας Καρδίτσας και κτηνοτρόφος. Στους 17 μήνες στη διοίκηση του Δήμου δεν ακούσαμε μια πρότασή σας.

Σας υπενθυμίζω πως οι κτηνοτρόφοι Μουζακίου εξαιτίας του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του 2012 δεν μπορούν να χτίσουν εγκαταστάσεις στα χωράφια τους, δεν βγάζουν άδεια οικοδομής, δεν μπορούν να κάνουν έναρξη οι νέοι, δεν μπορούν να μεταβιβάσουν την άδεια οι παλιοί. Ποιες οι ενέργειές σας να δώσετε λύση σε αυτό το πρόβλημα;

Τα χωράφια στη Μαγουλίτσα είναι μπαζωμένα από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και δεν μπορούν να καλλιεργηθούν. Ποιες οι ενέργειές σας σε αυτό το θέμα; Ποια λύση προτείνετε;

Ο Δήμος μετά την εκλογή σας, έσπευσε και μετέφερε τα διαθέσιμά του, περίπου 3.800.000 ευρώ στη συνεταιριστική τράπεζα Καρδίτσας. Η τράπεζα βοηθάει το Δήμο, τους επαγγελματίες, τους κτηνοτρόφους και αγρότες; Γιατί τόση μεγάλη διαφορά στα επιτόκια δανεισμού με των καταθέσεων;

Ποιο είναι το σχέδιο της τράπεζας να βοηθήσει τις πληγείσες επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές και αγροτικές κ.α. από την πανδημία του Κορονοϊού και την θεομηνία του Ιανού;

Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα που πρέπει να απαντήσετε και να λογοδοτήσετε σε όσους σας ψήφισαν στο  Δήμο και στην τράπεζα.

Αναγάγατε σε μέγα ζήτημα τη φράση μου “να πάτε στα γελάδια”. Ναι, να πάτε, Να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, είστε ανεπαρκής. Τόσο καιρό δεν είδαμε ένα άρθρο να αγωνίζεστε για τους αγρότες και κτηνοτρόφους, δεν είδαμε από το πόστο σας στην τράπεζα να βοηθάτε τους δανειολήπτες, παρά να ΑΡΜΕΓΕΤΕ τους καταθέτες.

Όσο για τη  θέση του ληξιάρχου κατά την ταπεινή μου γνώμη, κανείς κτηνοτρόφος και αγρότης δεν θέλει κι άλλα βάσανα στο κεφάλι του. “ή Παππάς παππάς ή ζευγάς ζευγάς” είπε ο γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης από το μετερίζι του.

Κύριε Παπακώστα δεν έθιξα τον έντιμο αγρότη και κτηνοτρόφο, που πασχίζει καθημερινά για το μεροκάματό του.

Απάντησα καταλλήλως σε όσους τάζοντας ψέματα και πουλώντας εκδούλευση εκμεταλλεύονται την ψήφο του κάθε ενός, για  να καθίσουν αναπαυτικά στις δημόσιες πολυθρόνες και να αρμέξουν την ΑΓΕΛΑΔΑ του Δημοσίου Χρήματος, στο όνομα δήθεν του Δημοσίου Συμφέροντος.

Κύριε αν αισθάνεστε θιγμένος να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Παρασκευή Ντούρβα

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Δήμου Μουζακίου


Total
8
Shares
Previous Article
Κυκλοφόρησαν τα πρακτικά του συνεδρίου «Ο Έρωτας μέσα από το Δημοτικό Τραγούδι»

Κυκλοφόρησαν τα πρακτικά του συνεδρίου «Ο Έρωτας μέσα από το Δημοτικό Τραγούδι»

Next Article

Αποκατάσταση ζημιών από την Π.Ε Καρδίτσας στον οικισμό Κούτσουρο

Total
8
Share