Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρασκευή Ντούρβα: Ανοιχτή επιστολή με αφορμή το δημοσίευμα “Ευχαριστήριο-Προσκλητήριο από τους οδικώς ταλαιπωρημένους κατοίκους και φίλους της Οξυάς”

ntourva paraskevi
Παρασκευή Ντούρβα

Παρασκευή Ντούρβα: Ανοιχτή επιστολή με αφορμή το δημοσίευμα “Ευχαριστήριο-Προσκλητήριο από τους οδικώς ταλαιπωρημένους κατοίκους και φίλους της Οξυάς”

Αγαπητοί συνδημότες

Λαμβάνω την ευκαιρία με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα “Ευχαριστήριο-Προσκλητήριο από τους οδικώς ταλαιπωρημένους κατοίκους και φίλους της Οξυάς” να σας αναφέρω τα εξής:.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως αναγνώστηκε επιστολή του αιδεσιμότατου ιερέα Παπακώστα προς το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου. Κι όμως τόσο εγώ όσο και οι σύμβουλοί μου δεν έχουμε γνώση αυτής της επιστολής.

Δεν μας απεστάλη, ούτε κοινοποιήθηκε, ούτε αναγνώσθηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

potami ntourvaΕπίσης κάνω γνωστό πως δεν μας κοινοποιούνται οι επιστολές που απευθύνονται στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Δήμαρχο. Παρά μόνο όσες απευθύνονται στους δημοτικούς συμβούλους ή στους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων.

Βεβαίως  τόσο εγώ, όσο και οι σύμβουλοί μου γνωρίζουμε τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Οξυά και άλλα ορεινά χωριά του Δήμου μας το Ανθοχώρι, η Κρυοπηγή, ο οικισμός Νησιά και το Πευκόφυτο, το Ελληνόκαστρο, η Αμυγδαλή, η έδρα του Δήμου μας το Μουζάκι κ.α.. Είμαστε σε συνεχείς διεκδικήσεις και οχλήσεις, ερωτήσεις και τοποθετήσεις στο Δ.Σ. και σε κάθε αρμόδιο φορέα.

 

Ένας χρόνος πρόχειρων αποκαταστάσεων, απραξίας, έλλειψης συντονισμού και υποσχέσεων ήταν αρκετός για να εξαντληθεί η υπομονή μας. Έρχεται χειμώνας με σοβαρό κίνδυνο να πλημυρίσουμε ξανά.

Οφείλουμε να κοινοποιήσουμε τις διαμαρτυρίες μας προς κάθε κατεύθυνση, να ενεργοποιήσουμε ξανά τον κρατικό μηχανισμό, να υπενθυμίσουμε στους αρμόδιους πως έχουν ακέραιη ευθύνη για κάθε ζημιά από δω και στο εξής. Διεκδίκηση συνολική και μαζική, πέρα από κομματικά και παραταξιακά συμφέροντα.

Αντί να δίνουμε τιμές στον Δήμαρχο και να χειροκροτούμε τον Περιφερειάρχη καλό είναι να τους τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία πως ο Πάμισος δεν καθαρίστηκε. Δεν έγιναν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στα χωριά και στο Μουζάκι. Κινδυνεύουμε να ζήσουμε έναν δεύτερο ΙΑΝΟ.

Επειδή μέσω του Δήμου η επικοινωνίας μας είναι δύσκολη, έως αδύνατη (δεν μας δόθηκε γραφείο, αλλά ούτε γραμματειακή υποστήριξη) κοινοποιώ το προσωπικό μου mail ntourva@gmail.com  στο οποίο μπορείτε να στέλνεται τις επιστολές σας.

Η παράταξή μου ξεκινά περιοδείες σε όλα τα χωριά, για να εντοπίσουμε ξανά τα προβλήματα και να τα αναδείξουμε.

Σας καλούμε με κάθε θυσία να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Οι διεκδικήσεις για να πετύχουν χρειάζονται ΘΑΡΡΟΣ και ΠΡΟΒΟΛΗ.

Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε για τον τόπο και το μέλλον των παιδιών μας.

Παρασκευή Ντούρβα

Επικεφαλής αντιπολίτευσης Δήμου Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πύλης - Δικτύου Πίνδος και Ινστιτούτου MountMed στην Κύπρο

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πύλης - Δικτύου Πίνδος και Ινστιτούτου MountMed στην Κύπρο

Next Article
laptop politeknoi

Laptop για Πολύτεκνους