Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας


Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1965, εξασφαλίζοντας συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης σε ανθρώπους με σοβαρές αναπηρίες.

Όλα τα χρόνια της λειτουργίας και προσφοράς του πλαισιώνεται από επιχειρήσεις και ιδιώτες συμπολίτες μας, οι οποίοι έμπρακτα υποστηρίζουν το έργο του μέσω χορηγιών – δωρεών. Επίσης, έχει αναπτυχθεί αξιοθαύμαστη συνεργασία με φορείς και υπηρεσίες της πόλης μας, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλους τους πολίτες.

Από τις επιχειρήσεις που συμβάλουν καθημερινώς στο έργο μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Τεχνική Εταιρία Γ.Β. ΤΣΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε για τη δωρεάν συντήρηση των ανελκυστήρων του Παραρτήματος εδώ και δυο χρόνια, τον  κ. Απόστολο Πέτρου για τη δωρεάν είσοδο των περιθαλπομένων μας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας και το Super market Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για τις δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων. Ακόμη, να τονίσουμε την προσφορά της κας Καραπαναγιώτη Μαρίας – σχολής χορού και της κας Καρανάσιου Εύης και να τις ευχαριστήσουμε, για τη δωρεάν διδασκαλία και προετοιμασία ομάδας παιδιών μας για τη συμμετοχή τους στη 4η Πανελλήνια συνάντηση ομάδων χορού ΑΜΕΑ.

Επίσης, είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση πολλών ιδιωτών ανώνυμων και επώνυμων, και τους ευχαριστήσουμε για τη συνεχή προσφορά τους σε τρόφιμα και άλλα είδη, σημαντικά για τη λειτουργία μας. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπάρκα Φώτιο για την αγορά μιας ηλεκτρικής κουζίνας στη μνήμη της συζύγου του, που θα χρησιμοποιηθεί στην νέα προσομοιωμένη κατοικία που σχεδιάζουμε για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή μας. Επίσης την οικογένεια Καραπαναγιώτη και λοιπούς για την αγορά μιας τηλεόρασης στη μνήμη Ιωάννη Τρούκη, καθώς και τον σύλλογο καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας για την προσφορά τους σε διάφορα ατομικά είδη.

Ακόμη να αναφερθεί η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και τον Διοικητή αυτού, κ. Βαρελά Βάιο. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και μεταξύ άλλων, οργανώθηκε πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής εξέτασης το οποίο εφαρμόζεται σε όλα τα παιδιά που Παραρτήματος. Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθεί η θετική άμεση ανταπόκριση των οδοντιάτρων του νοσοκομείου που δέχθηκαν να συμμετέχουν σ’ αυτό και η στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είστε όλοι αρωγοί στο δύσκολο έργο που το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες επιτελεί και αποδείξατε έμπρακτα ότι ενστερνίζεστε αξίες όπως η κοινωνική ευθύνη και η κοινωνική συμμετοχή.

Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας (πρώην ΚΕΠΕΠ)


Total
0
Shares
Previous Article

Η συλλογική προσπάθεια αποδίδει …

Next Article

Η Γλυκερία στη Λίμνη Σμοκόβου


Total
0
Share