Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η παράκαμψη Νεοχωρίου στη Λίμνη Πλαστήρα

Perifereia SOCIAL 2022 Kastri.00 01 55 14.Still007

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η παράκαμψη Νεοχωρίου στη Λίμνη Πλαστήρα

Που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η παράκαμψη Νεοχωρίου συνολικού μήκους περίπου 5 χλμ στη Λίμνη Πλαστήρα. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 6,6 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, χρηματοδοτώντας και εκτελώντας έργα που βελτιώνουν τις υποδομές και ενισχύουν την οδική ασφάλεια παντού, σε μια δύσκολη εποχή για τα δημόσια έργα. Παραδώσαμε ένα έργο χρήσιμο που συμβάλλει στην αναβάθμιση του οδικού κυκλώματος της Λίμνης Πλαστήρα, που μειώνει την απόσταση και το χρόνο για τη μετάβαση των επισκεπτών στο φράγμα και στα χωριά της περιοχής. Συνεχίζουμε με έργα που αποδίδουν ένα σύγχρονο οδικό κύκλωμα που ευνοεί τις ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις, συνδυάζοντας τη μοναδική θέα της διαδρομής στις περιοχές της Λίμνης Πλαστήρα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Perifereia SOCIAL 2022 Kastri.00 02 40 09 Perifereia SOCIAL 2022 Kastri.00 02 35 10.Still012 Perifereia SOCIAL 2022 Kastri.00 02 00 01.Still006

Δείτε το βίντεο:
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
sbeth seminario 1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τεχνικό σεμινάριο του ΣΘΕΒ με θέμα: «Προγραμματισμός ρυθμιστών στροφών» 

Επόμενο άρθρο
imera sxolikou athlitismou karditsa

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Η εκπαιδευτική κοινότητα γιόρτασε τα οφέλη της άθλησης