Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παραδόθηκε σήμερα στους πολίτες του Βόλου το έργο της ανάπλασης στις παρόχθιους οδούς του Κραυσίνδωνα, Ζάχου και Καραμπατζάκη

volos ergo anaplasi paroxthias1

Παραδόθηκε σήμερα στους πολίτες του Βόλου το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της ανάπλασης στις παρόχθιους οδούς του Κραυσίνδωνα, Ζάχου και Καραμπατζάκη, που πλέον λειτουργούν πλέον ως ζεύγος μονοδρόμων ήπιας κυκλοφορίας .

Πρόκειται για ένα έργο που κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση του Δήμου, δηλαδή χρήματα των Δημοτών, και δίνει μια σημαντική διέξοδο στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, καθώς η Καραμπατζάκη δίνει έξοδο προς τη Λαρίσης και η Ζάχου προς τον Περιφερειακό. Τα ευεργετικά αποτελέσματα είναι ήδη αισθητά από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του έργου.

Παράλληλα έγινε μια σημαντική αναπλαστική – αισθητική παρέμβαση κατά μήκος των δύο δρόμων με διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, φυτεύσεις, παγκάκια και ποδηλατοδρόμους.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος υπογράμμισε ότι το έργο αυτό πολεμήθηκε λυσσαλέα, με την καλλιέργεια πολεμικού κλίματος και την πρόκληση επεισοδίων, και με δικαστικές προσφυγές, από ολιγάριθμη ομάδα περιοίκων που έκρινε ότι θίγονται τα ιδιοκτησιακά συμφέροντά της, και η οποία ομάδα, τα μέλη της οποίας παραμένουν επιφανή μέλη ενός ξεπερασμένου κατεστημένου που χρόνια ταλαιπώρησε την πόλη, στηρίχθηκε άκριτα και κοντόφθαλμα από τις αντιπολιτεύσεις του δημοτικού συμβουλίου που ομόφωνα καταψήφισαν την μελέτη και την εκτέλεση του έργου.

Ήθελαν το δρόμο για προσωπική αυλή και πάρκινγκ, ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να υπηρετούμε τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων. Ο Βόλος γίνεται μια πραγματική ευρωπαϊκή πόλη, όπως του αξίζει, και γι αυτό δουλεύουμε.

Παρά τις αντιδράσεις αυτές και με οδηγό τη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών που εκφράστηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή με την εντολή μέσω της ψήφου, η Δημοτική Αρχή ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και τις αθλιότητες που διαπράχθηκαν και ολοκλήρωσε το μεγάλο αυτό έργο, τηρώντας τις δεσμεύσεις τόσο της ίδιας, όσο και προσωπικά τις δικές μου”, τόνισε ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Μπέος.

volos ergo anaplasi volos ergo anaplasi
Total
0
Shares
Previous Article
milos ksotikon anakiklosi

Περιβαλλοντική γιορτή ο 10ος Μύλος των Ξωτικών - Ολα τα στοιχεία

Next Article
ΑΝΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΝ.ΚΑ.: Ευχαριστήρια επιστολή για την ευγενική χορηγία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Related Posts