Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παράδοση ειδών ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

allhlegyh

Παράδοση ειδών ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» πραγματοποίησε δύο αποστολές ειδών ανάγκης στα πλαίσια της καμπάνιας υποστήριξης των πλημμυροπαθών του νομού Καρδίτσας.

Προκειμένου να καλυφθούν μέρος των τεράστιων αναγκών των πλημμυροπαθών του νομού Καρδίτσας καθώς και ανάγκες στα αποκλεισμένα χωριά, η «Αλληλεγγύη για Όλους» παρέδωσε στις 24/9/2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας μία πρώτη ποσότητα ειδών διατροφής (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά) και στις 26/9/2020 είδη διατροφής καθώς και 2000 μπουκαλάκια νερό στον Δήμο Αργιθέας. Επίσης, ποσότητα τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής παραδόθηκε στην συλλογικότητα “ο Άλλος Άνθρωπος” που βρίσκεται εδώ και ημέρες στην Καρδίτσα.

Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί και η «Αλληλεγγύη για Όλους» θα επανέλθει με νέες πρωτοβουλίες στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Η Περιβαντολλογική κρίση εύκολα μετασχηματίζεται σε ανθρωπιστική, καθώς άνθρωποι χάνουν το βιός τους, το φυτικό και ζωικό κεφάλαιο τους, τη στέγη τους. Για την «Αλληλεγγύη για Όλους» ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος και  την τήρηση των πολεοδομικών κριτηρίων στην ανάπτυξη των πόλεων έχει μέγιστη σημασία.

Από πλευράς μας θα βρεθούμε δίπλα στα θύματα της καταστροφής και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μεταφορική εταιρεία Λιόλος-Χάμος για τη δωρεάν μεταφορά των ειδών.




Total
0
Shares
Previous Article
simmaxia spatali trofimon 1

Παράδοση ειδών ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Next Article
pinakothiki Karditsas zimies

- ζούμε τα χειρότερα όνειρά μας: η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας στο μάτι του κυκλώνα ΙΑΝΟΥ