Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παπαστεργίου: Χρειαζόμαστε πραγματική Αυτο-Διοίκηση

papastergiou scitizen one

 

Όλα όσα αφορούν στην Αυτοδιοίκηση και το μέλλον της, περιέγραψε σε συνέντευξή του ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Μιλώντας στην εκπομπή Citizen One με τον Κώστα Γιαννακίδη στις 25 Οκτωβρίου 2019, από την τηλεοπτική συχνότητα του One Channel, αναφέρθηκε σε πλήθος ζητημάτων που απασχολούν την τριπλή σχέση πολίτη – κράτους – Δήμων.

Μίλησε για την ανάγκη αλλαγών, για την ανάγκη αυτοτέλειας των ΟΤΑ, για τις νέες σχέσεις σε επίπεδο πρακτικής, που δημιουργούν και νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Η χρήση τεχνολογίας μέσα από το παράδειγμα των Τρικάλων, που μπορεί να μεταφερθεί σε επίπεδο Δήμων, η τόλμη για νέες παρεμβάσεις και δράσεις, η λογική αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας, αποτέλεσαν σημεία αναφοράς.

Ο κ. Παπαστεργίου μίλησε για ζητήματα που αφορούν συνολικότερα την Αυτοδιοίκηση, καθώς, ως υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αναπτύσσει ένα ειδικό σχέδιο για την αναζωογόνηση και επανεκκίνηση της λειτουργίας τους προς όφελος των πολιτών. Μακριά από ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, ο Δήμαρχος Τρικκαίων προτάσσει την τόλμη και τη λογική, τη συνέπεια και την πράξη σε ζητήματα εθνικά, σε ζητήματα τοπικά, σε ζητήματα για κάθε πολίτη

Δείτε τη συνέντευξη

Γραφείο Τύπου Δήμου Τρικκαίων



Total
0
Shares
Previous Article
fyteia kannavi trikala 1

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

Next Article
parelasi Argithea28i 2019

Με κάθε επισημότητα και ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αργιθέα.