Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΑΟΚ: Παραμένει στο +8 και συνεχίζει με τον Άρη!

paok 1

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» σε σχέση με την κανονική διάρκεια, είναι στο +8 με τις ομάδες των play offs και πάει για +10 κόντρα στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ μετράει τέσσερις νίκες σε επτά ματς στα play offs.

Απέτυχε να νικήσει τον Παναθηναϊκό εκτός κι εντός και τον Αστέρα στην Τρίπολη. Παίζει στα κόκκινα εδώ και δύο εβδομάδες, μόνο με ντέρμπι, αφού υποδέχθηκε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (για το Κύπελλο την τελευταία) κι έπαιξε εκτός με την Ένωση και τον Άρη. Την Κυριακή ολοκληρώνει μία εξάδα φωτιά με τον συμπολίτη Άρη στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες με την ΑΕΚ, 3-1 εντός και 1-2 στο ΟΑΚΑ, ενώ λύγισε τον Ολυμπιακό 2-0 στην Τούμπα και 1-0 τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Ο «Δικέφαλος», ο οποίος εξασφάλισε και μαθηματικά την Ευρώπη, εφόσον νικήσει την Κυριακή (15.00) στην Τούμπα τον Άρη, πάει στο +5 και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη δεύτερη θέση. Παίζει επίσης εκτός με τον Ολυμπιακό και τελειώνει τις υποχρεώσεις του εντός με τον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης.

Αν προσθέσουμε και τις δύο νίκες επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχει πλέον έξι σε 1,5 μήνα σε μεγάλα ματς. Εκεί, όπου στη διάρκεια της σεζόν έδειχνε μεγάλη αδυναμία και είχε νικήσει μόνο τον Παναθηναϊκό εντός.

Ίδιους βαθμούς στα μισά!

Στην κανονική διάρκεια της σεζόν ο ΠΑΟΚ πήρε με τις ομάδες των play offs μόλις δύο νίκες επί Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Έφερε επίσης τέσσερις ισοπαλίες εντός με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη κι εκτός με την ΑΕΚ. Σύνολο δέκα βαθμοί. Ηττήθηκε εκτός από Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη. Απολογισμός 2 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες!

Στο μίνι πρωτάθλημα, όμως, ο ΠΑΟΚ γύρισε τον διακόπτη. Με τις πέντε ομάδες έχει σε επτά ματς ήδη 14 βαθμούς και απομένουν τρεις αγώνες. Οι δύο στην Τούμπα. Μπορεί δηλαδή να φτάσει άνετα τους 20 βαθμούς! Δέκα περισσότερους σε σχέση με την κανονική διάρκεια. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι στο +8 σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα που είχε στην κανονική διάρκεια και πάει για το +10 κόντρα στον Άρη. Με τον συμπολίτη είχε φέρει 2-2 σε ένα δραματικό ματς στην Τούμπα.

Ας τα δούμε αναλυτικά. Τα ματς σε κανονική διάρκεια και play offs:

ΑΓ.          Κ.Δ.        PL.OF.   ΔΙΑΦ.ΒΑΘ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ          2-2          3-1          +2

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ    2-1          3-0          0

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ             2-1          1-1          +1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός         1-1          2-0          +2

Άρης-ΠΑΟΚ        1-0          0-1          +3

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός    2-1          0-0          -2

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ          1-1          1-2          +2

Σε ό,τιι αφορά τα γκολ. Στα πέντε παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε οκτώ γκολ. Από δύο σημείωσαν Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κι από ένα Ολυμπιακός και Άρης. Ο «Δικέφαλος» σημείωσε στα ίδια ματς πέντε γκολ.

Στο μίνι πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί έξι γκολ. Ένα περισσότερο, αλλά ουσιαστικά τον βαραίνει το 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες τέσσερις ομάδες του έβαλαν συνολικά τρία γκολ, ενώ στην κανονική διάρκεια είχαν σκοράρει έξι γκολ εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επίσης, πέτυχε πέντε γκολ στην κανονική διάρκεια και μετράει εννέα στο μίνι πρωτάθλημα.

onsports.gr




Total
0
Shares
Previous Article
g ethniki

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων της Πέμπτης (6/5)

Next Article
krmencik svarnas1

Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά απ' τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ