Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΑΟΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου ο μεγάλος τελικός των κοριτσιών Κ20 την Παρασκευή στο κλειστό του Μουζακίου

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι τελικοί αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ κορασίδων (Κ18)

ΠΑΟΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου ο μεγάλος τελικός των κοριτσιών Κ20 την Παρασκευή στο κλειστό του Μουζακίου

Την Παρασκευή 13/08 οι τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κορασίδων (Κ20) στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο

Μετά την απόλυτη επιτυχία με την οποία στέφθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κοριτσιών Κ18 την Τρίτη 10/08, άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κοριτσιών Κ20 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/08, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μουζακίου.

Το εν λόγω αθλητικό γεγονός γίνεται για πρώτη φορά στον Δήμο Μουζακίου, ο οποίος σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα, φρόντισαν για την ομαλή και άρτια διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Αγώνων Πετοσφαίρισης, στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, θα διεξαχθούνοι αγώνες της Τελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 13/08, ώρα 19.00 ΠΑΟΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου Μεγάλος Τελικός (θέσεις 1-2)
  • Παρασκευή 13/08, ώρα 16.00 ΑΠΣ Αίας – ΣΦΑΜ Φοίβος ΜικρόςΤελικός (θέσεις 3-4)

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΠΕ – με στόχο την μέγιστη δυνατή προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον κορωνοιό – κατά την είσοδο οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να επιδεικνύουν self test γραμμένο. Για τους εμβολιασμένους και τους νοσήσαντες η είσοδος είναι ελεύθερη.




Total
0
Shares
Previous Article
markopoulo volley korasides 1

ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Καβάλας 3-0 στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (Κ18) που διεξήχθη στο κλειστό του Μουζακίου (φωτο-video)

Next Article
Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών ο Γεώργιος Πούλιος

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών ο Γεώργιος Πούλιος