Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανκαρδιτσιώτικη απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

apergia slide

Πανκαρδιτσιώτικη απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν.Καρδίτσας σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει 24ωρη Πανκαρδιτσιώτικη απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023.

Η Διοίκηση και τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας δηλώνουμε συγκλονισμένοι και εξοργισμένοι από την ανείπωτη τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Το τρένο είναι το μαζικό μέσο μεταφοράς των πολλών, των εργαζομένων, των νέων. Το μέσο το οποίο θεωρούνταν ασφαλές, μετά από χρόνια συνεχούς υποβάθμισης μετατράπηκε σε μια παγίδα θανάτου, σ’ ένα κράτος με συρρικνωμένες και απαξιωμένες υποδομές, που ιδιωτικοποιήθηκαν τα πάντα, υπηρεσίες και αγαθά απαραίτητα για τις ζωές μας ξεπουλήθηκαν.

Φτάνει πια η κοροϊδία, να παρθούν μέτρα ασφάλειας και υγείας για όλους τους εργαζόμενους. Υπάρχουν ευθύνες για την ανείπωτη τραγωδία και θα πρέπει να αναζητηθούν. Διεκδικούμε πλέον πράξεις και όχι λόγια. Απαιτούμε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες. Απαιτούμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος. Τέλος πια σε φιέστες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα!

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καρδίτσας καλεί τα σωματεία της δύναμής του, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, τους ανέργους της πόλης, όλοι μαζί να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε για την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 στο Νομό Καρδίτσας.

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα επιτρέψουμε να μείνει αναπάντητο.

ΟΛΕΣ  και ΟΛΟΙ στις 11:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΟΥΛΑ ΔΩΡΑ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
syntagma laothalassa tempi 1

Όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί 

Επόμενο άρθρο
seminario potamia kpe Mouzakiou

Με επιτυχία το σεμινάριο του ΚΕΠΕΑ Μουζακίου με θέμα: «Ποτάμια Εκπαίδευση»