Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανηγυρίζουν… Δεν νοιώθουν, δεν αφουγκράζονται, δεν βλέπουν, δεν ντρέπονται;

Η αλήθεια είναι η κόρη του χρόνου.

Το παραβλέπουν όμως παντελώς ο Τσίπρας και η παρέα του και συνεχίζουν, με προκλητικότητα και θράσος, τη γνωστή τακτική.

Ο Ελληνικός λαός βλέπει πλέον πέρα από τα ψέματα, τα φτιαχτά σκάνδαλα και την προσπάθειά τους να τον αποπροσανατολίσουν.

Γονατισμένη η κοινωνία από τα συνεχή μέτρα, την εξουθενωτική υπεροφορολόγηση, τις περικοπές και τις αναδουλειές, την έλλειψη ρευστότητας, αλλά και κυριευμένη από εθνική κατάθλιψη, χωρίς ελπίδα και προοπτική, νιώθει έντονη αποστροφή και απέχθεια για ότι δηλώνουν, αποφασίζουν και πράττουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Έκλεισε την αξιολόγηση η «περήφανη» κυβέρνησή μας, με καθυστέρηση 17 μηνών.

Και πανηγυρίζουν….

Νομίζουν ότι βλέποντάς τους ο λαός να χαίρονται, θα πειστεί ότι πέτυχαν τους υψηλούς και σημαντικούς στόχους τους.

Τόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Η αλήθεια είναι, ότι με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, θα πάρουμε από τους δανειστές 7-8 δις ευρώ, τα οποία βεβαίως θα δοθούν για την πληρωμή ομολόγων.

Αν όμως, όπως η αξιωματική αντιπολίτευση τους έλεγε, έκλειναν τις αξιολογήσεις στον χρόνο που έπρεπε, υπολογίζεται ότι θα είχαν εισρεύσει στη χώρα περίπου 23 δις ευρώ και χωρίς τα επί πλέον μέτρα. Δηλαδή 15 δις ευρώ, στέρησε από την ελληνική οικονομία, η ανικανότητα, η ιδεοληψία και ο ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης. Παράλληλα η οικονομία συρρικνώθηκε και ο λαός έχασε πολλά και χωρίς να υπολογίσουμε τις καταθέσεις που αποσύρθηκαν, τα «κόκκινα» δάνεια που αυξήθηκαν και τον αρνητικό αντίκτυπο της αβεβαιότητας στην οικονομία.

Πανηγυρίζουν όμως…

Προβαίνουν σε δηλώσεις, ξεχειλίζοντας από χαρά, χωρίς να αφουγκράζονται την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων, που δεν θέλει ούτε να ακούει γι΄αυτούς.

Ακόμα και κείνοι οι λίγοι πελατειακοί φίλοι που τους απέμειναν, προσβλέποντας σε ατομικά οφέλη, παραμένουν κατηφείς και απομονωμένοι.

Δεν αισθάνονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, την οργή που σιγοβράζει, την περιφρόνηση στο βλέμμα του κόσμου;

Δεν νοιώθουν την απελπισία των ανέργων;  Την ανέχεια των συνταξιούχων που στερούνται, για να συντηρήσουν παιδιά και εγγόνια, με την κουτσουρεμένη σύνταξή τους;

Δεν αντιλαμβάνονται την καταστροφή των εμπόρων, που παλεύουν ατελέσφορα σε μια νεκρή αγορά;

Δεν τους καίγεται καρφί για τον πρωτογενή τομέα και σφίγγουν τη θηλιά γύρω στο λαιμό των γεωργών, κτηνοτρόφων και όλων των παραγωγών; Κάνουν τα πάντα για να τους διώξουν από το αγροτικό επάγγελμα, καθυστερώντας και περικόπτοντας τις πληρωμές τους, ενώ παράλληλα αυξάνουν το καλλιεργητικό κόστος, τις ασφαλιστικές εισφορές και τη φορολογία.

Το ιδεολογικοπολιτικό τους DNA, βλέπετε, αντιτίθεται σε ότι παράγει, σε ότι δημιουργεί πλούτο και προοπτικές.

Οι κυβερνώντες δηλώνουν πανταχόθεν, ότι όλα βαίνουν καλώς, χωρίς να ντρέπονται βέβαια.

Ότι η ανάπτυξη μας χτύπησε την πόρτα, άσχετα αν ακόμα δεν βρίσκεται ούτε καν στα επίπεδα, που την παρέλαβαν στις αρχές του 2015.

Γιατί δεν ρωτάνε τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους μηχανικούς και κάθε είδους, ελεύθερου επαγγελματία, που με τις αποφάσεις τους, τους οδηγούν ή στη παρανομία ή στη μετανάστευση;

Αν ο Πρόεδρος του 15μελούς, που έχουμε για πρωθυπουργό, δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλον, ας ρωτήσει τα Σώματα Ασφαλείας, και όλους τους ένστολους, αν μπορούν να ζήσουν και αν έχουν τα μέσα, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στην πατρίδα και τους έλληνες πολίτες.

Ας ρωτήσει ο Τσίπρας τους ασθενείς, που δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους ή που για τη νοσηλεία τους στα Δημόσια Ιδρύματα, αναγκάζονται να προμηθεύονται οι ίδιοι τα αναλώσιμα υλικά.

Ο τραγικότερος έλληνας  πρωθυπουργός των τελευταίων 10ετιών όμως, έχει καρφιτσώσει ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, και το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι το πώς θα κερδίσει λίγο ακόμα χρόνο εξουσίας.

Διατείνεται υπέρ του κρατικοδίαιτου αριστερισμού στο κομματικό του ακροατήριο, του αρέσει όμως να απολαμβάνει την «κακή» καπιταλιστική ζωή.

Δηλώνει αριστερός, αλλά δεν είναι, βέβαια δεν είναι  ούτε φιλελεύθερος, δεν κυβερνά με βάσει τις δημοκρατικές αρχές και σίγουρα δεν προτάσσει το εθνικό συμφέρον.

Καταστρέφει κάθε σωστή μεταρρύθμιση που έχει γίνει, οπισθοδρομεί και ματαιώνει κάθε αποκρατικοποίηση και όποιες κατ΄ανάγκη υπογράφει, φυσικά με χειρότερους όρους απ΄ότι προϋπήρχαν, τις αφήνει να βαλτώνουν.

Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική θα μπορούσες να τη πεις γελοία.

Όλα οδηγούν στην αδήριτη ανάγκη, ότι οι Τσίπρας – Καμμένος και όλος ο κυβερνητικός «θίασος», πρέπει τάχιστα να φύγουν.

Πρέπει να ηττηθούν κατά κράτος, όπως ηττήθηκαν οι αριστερές τους ιδέες και αντιλήψεις, όταν από μοιραίο ατύχημα, βρέθηκαν στην εξουσία.

Είναι βέβαιο ότι ο λαός περιμένει εναγωνίως τη στιγμή της κάλπης, για να τους διώξει, να ματαιώσει όποιο μακιαβελικό σχεδιασμό έχει κατά νου ο αλαζόνας Τσίπρας και να δώσει αυτοδυναμία στη σταθερή δύναμη, τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σηκώσει το βάρος της κατεστραμμένης χώρας μας.

Είναι ο υπεύθυνος, στιβαρός και σοβαρός ηγέτης, που ξέρει, θέλει και μπορεί να ανατάξει την πατρίδα μας και να ανοίξει το δρόμο της προόδου στις επόμενες  γενιές.

Σ΄αυτό το τιτάνιο έργο που έχει μπροστά του, είμαστε δίπλα του.

Επιβάλλεται όλοι οι έλληνες πολίτες, σοφότεροι πια, ενεργά  και δυναμικά να πράξουν το ίδιο.

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: Συνελήφθη 30χρονος με 100 κιλά κάνναβης

Next Article

Ιερά Πανήγυρις στους Αγ. Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας