Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο INNOGROW – Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο INNOGROW – Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο INNOGROW – Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως Συντονιστής του έργου INNOGROW, διοργανώνει online το τελικό πανευρωπαϊκό συνέδριο του έργου, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στο καταληκτικό online συνέδριο του έργου INNOGROW. Το online συνέδριο του INNOGROW θα είναι μια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με φορείς υποστήριξης περιφερειακής επιχειρηματικότητας από 8 διαφορετικές Περιφέρειες της ΕΕ, οι οποίες αντιμετωπίζουν παρεμφερείς προκλήσεις σχετικά με την ανταγωνιστικότητα και καινοτομία των ΜΜΕ της υπαίθρου.

Τo INNOGROW χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Αναπτυξιακό Ταμείο και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, μέσα από το πρόγραμμα INTERREG EUROPE. Από το ξεκίνημά του, το 2016, το INNOGROW διευκολύνει τη βελτιστοποίηση της χάραξης πολιτικής στον τομέα της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ της αγροτικής οικονομίας στην ΕΕ, παράγοντας απτά αποτελέσματα στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες που εκπροσωπούνται στην κοινοπραξία.

Tα αποτελέσματα αυτά θα παρουσιαστούν από τους Εταίρους του INNOGROW και προσδοκούμε ότι θα αποτελέσουν το αντικείμενο μιας εποικοδομητικής συζήτησης. Μεταξύ των συνέδρων θα παραβρεθούν εκπρόσωποι τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, εμπορικών επιμελητηρίων, κέντρων επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, καθώς και πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων από την Ιταλία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβενία, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία, τη Λετονία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παραστούν και εκπρόσωποι του προγράμματος  INTERREG EUROPE.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τον θετικό αντίκτυπο των δράσεων του INNOGROW στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα της περιφέρειας, να κατατοπιστούν για τις σχετικές αλλαγές στην περιφερειακή πολιτική, και να ενημερωθούν για νέα επιχειρηματικά μοντέλα και καλές πρακτικές στις ΜΜΕ, στη μετά-κορωνοϊό περίοδο.

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής:

https://zoom.us/webinar/register/WN_pAHXaySSRZSLCQNQfuVLOw 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

Μάτα Παπαδημοπούλου

Email: s.papadimopoulou@thessaly.gov.gr
Τηλ: 2413506239




Total
0
Shares
Previous Article
«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Μετάθεση ημερομηνίας ανοίγματος πλατφόρμας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Μετάθεση ημερομηνίας ανοίγματος πλατφόρμας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Next Article
serafeim Kostakis drakotrypa ioanos

To Mouzakinews.gr στη Δρακότρυπα και στα έργα αποκατάστασης από τον «Ιανό»