Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης U15 στα Τρίκαλα

pali ellinoromaiki ginaikon

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης U15 στα Τρίκαλα

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση φιλοξενεί η πόλη των Τρικάλων.

Ο Δήμος Τρικκαίων συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης το πανελλήνιο πρωτάθλημα U15 Ελευθέρας, Ελληνορωμαϊκής και Γυναικείας πάλης το διήμερο 14 και 15 Μαΐου 2022. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (οδός Κατσιμήδου). Η τρικαλινή πάλη έχει επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις στο παρελθόν και το τελευταίο διάστημα, με την ανάδειξη πλήθους αθλητών. O Δήμος Τρικκαίων με την ΕΛ.Ο.Π. και την Περιφέρεια Θεσσαλίας ΠΕ Τρικάλων υποδέχονται 300 αθλητές και αθλήτριες, προπονητές και φιλάθλους, με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν επίσης στα Τρίκαλα, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Πάλης, μαθητών και μαθητριών Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) Λυκείων, σχολικού έτους 2021-2022.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Την Κυριακή στέλνουμε συστημένο τον λογαριασμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη 

Next Article
festival Karditsa psifiako

11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Καρδίτσα

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”