Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Αντίστροφη μέτρηση για τους μαθητές των Λυκείων όλης της χώρας για τις πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν στις 14 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και στις 15 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. Στις 14 Ιουνίου οι μαθητές των Γενικών Λυκείων κάνουν πρεμιέρα με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γενικής Παιδείας.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ. Στα επαγγελματικά λύκεια οι εξετάσεις αρχίζουν στις 15 Ιουνίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

panelladikes imerisia gel 2021

panelladikes imerisia esperina epal 2021
Total
2
Shares
Previous Article
self test sxoleia ekpaidefsi

Κάρτα μαθητή: Σήμερα η νέα δήλωση αποτελέσματος στο self-testing.gov.gr

Next Article
ksenodoxeia pisina

Ξενοδοχεία: Τι ισχύει με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα – Η λύση για το θέμα του μπουφέ


Total
2
Share