Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανελλήνια διοργάνωση για το Moto Cross στο Πρίνος του Δ. Τρικκαίων

moto cross slide

Πανελλήνια διοργάνωση για το Moto Cross στο Πρίνος του Δ. Τρικκαίων

Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό διεξάγεται στον Δήμο Τρικκαίων. Στην πίστα Μότο Κρος Πρίνου «Μάκης Κωφός», ο ΜΑΣΤ (Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων), με τον Δήμο Τρικκαίων και την περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνουν τον 7ο και τελικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MotoCross 2023.

Πρόκειται για μια διοργανωση πανελλήνιου χαρακτήρα, καθώς στους τελικούς του πρωταθλήματος θα διαγωνιστούν κορυφαίοι οι αθλητές και αθλήτριες που διεκδικούν το πρωτάθλημα σε κάθε κατηγορία.

Η πίστα που έχει αναβαθμιστεί από τον Δήμο Τρικκαίων με τη συνεχή συνεργασία με τον ΜΑΣΤ, πλέον μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικούς αγώνες, όπως ο συγκεκριμένος, ο τελικός του Πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου 2023, από τις 10:00 το πρωί. Την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι δοκιμές, χρονομετρήσεις και η προεργασία και το κυρίως «μενού» των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Θα διεξαχθούν 9 διπλοί αγώνες, για τις ισάριθμες κατηγορίες MotoCross.

Η είσοδος – ενίσχυση του ΜΑΣΤ είναι 5 ευρώ.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

moto cross
Total
0
Shares
Previous Article
Μύλος των Ξωτικών: Ξεκινά η διαδικασία επιλογής του προσωπικού - Μύλος των Ξωτικών: Ξεκινά η διαδικασία επιλογής του προσωπικού - Δηλώσεις συμμετοχής για τις εκδηλώσεις στον 12ο Μύλο των Ξωτικών

Ο Μύλος των Ξωτικών: Ο μικρός Πρίγκηπας στον πλανήτη των Χριστουγέννων

Next Article
Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Μουζακίου για την καταλληλότητα του νερού στις Κοινότητες Ελληνοκάστρου,. Αμυγδαλής, Ανθοχωρίου, Αγίου Ακακίου - ΔΕΥΑΤ: Κατάλληλο για πόση το νερό και στο Γλίνος - Ανακοινώσεις Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου για το πόσιμο νερό στο Δήμο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ: Διευκρινιστική Ενημέρωση για το νερό

Ενημέρωση για την ασφάλεια και καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία

Related Posts