Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανδαισία μουσικών χρωμάτων στο Μαυρομμάτι

xoreftiko karaiskakis 1

Σήμερα Σάββατο 3/7 και ώρα 9 μ.μ στην πλατεία “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”

Πανδαισία μουσικών χρωμάτων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” και η Τοπική κοινότητα Μαυρομματίου ιστορική έδρα του Δήμου Μουζακίου αύριο Σάββατο 3/7 και από ώρα 9 μ.μ στην πλατεία “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” συνδιοργανώνουν Μουσική Συναυλία με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Δ.Δ. Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου η οποία μέσα από τα τραγούδια και τη μουσική θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στα 200 χρόνια από το 1821 και στον Γ. Καραϊσκάκη ενταγμένη στα πλαίσια των 6ήμερων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μουζακίου, “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2021”.

Οι μουσικοί που θα συμμετάσχουν στη συναυλία είναι:

Στο κλαρίνο Χ. Κιτσόπουλος και Δ. Καραβίδας, Λαγούτο Δ. Σκότης , Βιολί Μ. Καραβίδας, κρουστά Γιάννης Σερίφης, ακορντεόν Δ. Μπουκόρος και στο τραγούδι, η Φαίδρα Διαμάντη, ο Χριστόδουλος Κωσταρέλος και ο Στέλιος Ευαγγελάκης.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Μαυρομματίου υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Ευθυμίας Γιώτη και το χορευτικό του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου.

Σας περιμένουμε για μια πραγματικά ανεπανάληπτη μουσική βραδιά αφιερωμένη στον μέγιστο πολέμαρχο του 21′ χωριανό μας ήρωα Γ. Καραϊσκάκη !!




Total
0
Shares
Previous Article
pappous agnooumenos Argithea mouzaki

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του κ. Κωνσταντίνου Μαρταβαλτζή

Next Article
fotia apothiki Magoulitsa

Φωτιά σε αποθήκη στην Μαγουλίτσα

Related Posts