Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα στη νέα σεζόν με 38 παίκτες

giannis kotsiras1

Η εκκίνηση της νέας χρονιάς του Παναθηναϊκού με τα πρωινά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο “Γ. Καλαφάτης” και η “πρώτη” της ομάδας με προπόνηση στις 19:00, με νέα πρόσωπα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το επιτελείο του και τον Γιάννη Κώτσιρα.

Οι διάρκειας ενάμισι μήνα διακοπές ολοκληρώθηκαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν απ’ το απόγευμα της Δευτέρας (28/6) στη δουλειά, με την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους και την πρώτη προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο “Γ. Καλαφάτης”.

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας (28/6) έγινε η πρώτη -ανεπίσημη- “σέντρα” με την παρουσία όλων των παικτών του “τριφυλλιού” στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου να υποβληθούν στα προβλεπόμενα τεστ ανίχνευσης της Covid-19, ενώ στις 19:00 θα έχουν στο Κορωπί την πρώτη τους γνωριμία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του (Χρήστος Κόντης, Νίκος Κολομπούρδας, Πρέντραγκ Έρακ, Δημήτρης Δανιηλίδης, συν τον “παλιό” Γιώργο Μουντάκη).

Ο Σέρβος τεχνικός και οι τέσσερις εκ των πέντε συνεργατών του, συν τον Γιάννη Κώτσιρα -το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα του Παναθηναϊκού- θα είναι και τα (πρώτα) νέα πρόσωπα στο Κορωπί στο ξεκίνημα μίας σεζόν πολύ απαιτητικής, όπου θα πρέπει να “χτιστεί” μία νέα και πολύ πιο ανταγωνιστική ομάδα, έπειτα από μία “καταστροφική” -απ’ όλες τις απόψεις- χρονιά.

Συνολικά 38 παίκτες (συμπεριλαμβανομένου και του μόνιμα… κομμένου Ούφε Μπεκ), έκαναν το πρωί τα τεστ για τον κορωνοϊό και θα δώσουν το “παρών” και το απόγευμα στην “πρώτη” του “τριφυλλιού” για τη νέα σεζόν. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται και τρεις “μικροί”. Οι Αλέξανδρος Ρόμπι (στόπερ) και Χρήστος Κρυπαράκος (μέσος) που έγιναν επαγγελματίες τον Μάιο, αλλά κι ο στόπερ Γιώργος Σιδεράς, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ημέρες, μαζί με κάποια ακόμη παιδιά απ’ την Κ19 του “τριφυλλιού”, όπως ο Τουρκοχωρίτης, ο Λαζαρίδης, ο Καρβούνης και ο Καλοσκάμης, που θα γίνουν επαγγελματίες (και) ενόψει του Παναθηναϊκού Β’.

Ο Σιδεράς με τον Ρόμπι επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν απ’ την πρώτη προπόνηση της σεζόν, διότι οι “πράσινοι” έχουν σοβαρό “θέμα” με τους κεντρικούς αμυντικούς -είναι διαθέσιμοι μόνο οι Βέλεθ, Πούγγουρας μετά την επέμβαση του Σένκεφελντ στο αστράγαλο και την αποχώρηση των Νιάς, Καραγιάννη- και δεν… έβγαιναν αριθμητικά για να γίνει σωστή δουλειά στις προπονήσεις.

Το πρώτο διήμερο θα κυλήσει με απογευματινές προπονήσεις στο Κορωπί, ενώ την Τετάρτη (30/06) και την Πέμπτη (01/07) οι “πράσινοι” θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.




Total
0
Shares
Previous Article
1333

Euro 2020, Ολλανδία - Τσεχία 0-2....Euro 2020, Βέλγιο - Πορτογαλία 1-0

Next Article
fortounis1

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης από το μαιευτήριο στο χειρουργείο

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…