Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Αϊτόρ – Αποχωρεί άμεσα

Aitor1

Παναθηναϊκός: Θέμα… χρόνου είναι η αποχώρηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα από τους «πράσινους».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφτασε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού», αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, είχαν ξεκινήσει σενάρια για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Άλλωστε, το όνομα του Ισπανού μεσοεπιθετικού έχει «εμπλακεί» σε πολλά μεταγραφικά σενάρια, κυρίως με ομάδες που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο μάνατζερ του Αϊτόρ έχει έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου το μέλλον του 25χρονου άσου. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Παναθηναϊκός θα αφήσει ελεύθερο τον παίκτη ή θα αξιώσει ένα ποσό για να τον αποδεσμεύσει.

Ωστόσο, το θέμα του Ισπανού εξτρέμ αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του «τριφυλλιού», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συνεχίζει την έρευνα για παίκτη στα άκρα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το όνομα του Λισάντρο Σεμέδο, που ανήκει στην Φορτούνα Σιτάρντ.

onsports.gr

Aitor2




Total
0
Shares
Previous Article
NelsonOliveira1

ΠΑΟΚ: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Ολιβέιρα - Η κίνηση για νέο φορ

Next Article
hawks bucks giannis antetokounmpo1

Ατλάντα Χοκς - Μιλγουόκι Μπακς 110-88: Συντριβή για τα «ελάφια» -Συναγερμός για Γιάννη Αντετοκούνμπο