Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παναθηναϊκός: Οριστικοποιήθηκε το φιλικό με τη Μίλαν στις 14 Αυγούστου

zlatan1

Ο σχεδιασμός των φιλικών του Παναθηναϊκού προχωρά με τους πράσινους να οριστικοποιούν την αναμέτρησή τους με την Μίλαν στις 14 Αυγούστου.

Στην τελική του φάση έχει μπει ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών φιλικών του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι βρίσκονται κοντά στο να κλείσουν όλα τα φιλικά που θέλει ο Γιοβάνοβιτς.

Το μεγαλύτερο εξ αυτών θα είναι δεδομένο κόντρα στη Μίλαν. Ο Παναθηναϊκός οριστικοποίησε το φιλικό με τους ροσονέρι το οποίο θα διεξαχθεί στις 14 Αυγούστου στην Τεργέστη.

Από εκεί και πέρα επί ολλανδικού εδάφους, πέρα από τον αγώνα με την Φένλο στις 31 Ιουλίου, οι πράσινοι θα αγωνιστούν με την Άλκμααρ στις 25/7, ενώ εκκρεμεί ακόμα ένα παιχνίδι.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της θα γίνει ένα προπονητικό φιλικό στις 16 Ιουλίου με σύλλογο χαμηλότερης δυναμικότητας.

Μετά την επιστροφή των πράσινων από την Ολλανδία πέρα από το φιλικό με την Μίλαν ο Παναθηναϊκός θα δώσει ακόμα δύο φιλικά. Το ένα όπως όλα δείχνουν θα είναι με την Μπασακσεχίρ στη Λεωφόρο στις 6 Αυγούστου, ενώ εκκρεμεί ένα ακόμα στις 10 του ίδιου μήνα.

sport24.gr



Total
0
Shares
Previous Article
laporta barcelona1

Λαπόρτα: "'Όλα πάνε καλά με την ανανέωση του Μέσι"

Next Article
antetokounmpo crowder1

NBA Finals: Ξεκινούν οι τελικοί ανάμεσα σε Σανς και Μπακς

Related Posts