Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 76-73: «Πράσινη» ψυχή και μυθική ανατροπή για το 2-2

kolbie morgan

Με «πράσινη μαχητική» ψυχή ο Παναθηναϊκός επικράτησε 76-73 του Ολυμπιακού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών – Όλα πλέον θα κριθούν στο Game 5 στο Φάληρο

Με μυθική ανατροπή ο Παναθηναϊκός επικράτησε 76-73 του Ολυμπιακού και έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών βάζοντας τέλος στα «όνειρα» των «ερυθρόλευκων» για τίτλο μέσα στην έδρα των «πρασίνων».

Πλέον όλα θα κριθούν στον πέμπτο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (24/05 15:00) στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ όπου οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και το τρόπαιο.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 33-51 στο φινάλε του πρώτου μέρους, όμως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν με το «μαχαίρι στα δόντια» και αποφασισμένες ότι δεν πρόκειται να παραδοθούν στον Ολυμπιακό κάνοντας την μεγάλη ανατροπή καθώς πέτυχαν 43 πόντους ενώ δέχθηκαν 22 στο δεύτερο μέρος.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Κόλμπι Μόργκαν που σημείωσε 26 πόντους με 11/19 σουτ, ενώ η Τσάστιτι Ριντ πέτυχε 19 πόντους έχοντας και 10 δέκα ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα η Μούλη και η Λεουτσάνκα σημείωσαν από 8 πόντους η κάθε μια, ενώ η Λύμουρα είχε πέντε πόντους, τρία ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Την ίδια στιγμή η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου έμεινε στα ρηχά (7π, 3/10 σουτ), με την Φοντέιν να είναι η πρώτη σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Παντελάκη με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

onsports.gr

a1

 




Total
0
Shares
Previous Article
araujo1

ΑΕΚ και Αραούχο ξέρουν ήδη τι θέλουν

Next Article
Πανελλήνιες εξετάσεις 2021

Πανελλαδικές εξετάσεις: Τι αλλάζει φέτος στις σε μηχανογραφικό, βάσεις και ύλη

Related Posts