Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Σένκεφελντ ενόψει Άρη – Έτοιμος ο Νιάς

pao 1

Παναθηναϊκός-Άρης: Θλάση πρώτου βαθμού ο Μπαρτ Σένκεφελντ, «τρέχει» μήπως και προλάβει τον κρίσιμο αγώνα.

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν την Τρίτη (13/4) στο προπονητικό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Όσοι έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν αποθεραπεία. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση.

Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι σε μικρό χώρο και αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης.

Εκτός προπόνησης ήταν και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολλανδός στόπερ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε θλάση πρώτου βαθμού (η πιο ήπια θλάση δηλαδή). Κάτι που σημαίνει πως ο Σένκεφελντ θα κάνει αγώνα δρόμου με καθημερινές θεραπείες, μήπως και προλάβει το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Ο ίδιος θέλει πολύ να παίξει, αλλά ασφαλέστερη εικόνα για την πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του θα υπάρχει την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή.

Από την πλευρά του ο Νιάς έκανε ακτινογραφία στον κάρπο, όπου είχε ένα χτύπημα. Ήταν καθαρή, οπότε είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

onsports.gr

 




Total
0
Shares
Previous Article
wembley 11

Τελικός League Cup: Με 8.000 θεατές το Σίτι-Τότεναμ - Οι αποκλεισμοί και οι όροι

Next Article
Tsitsipas 1

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ιδανικό «ποδαρικό» στο χώμα του Μόντε Κάρλο

Related Posts