Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Την Κυριακή (23/05) η κλήρωση για τα μπαράζ

panaitolikos1

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μπαράζ του Παναιτωλικού με την Ξάνθη θα γίνει την Κυριακή 23/05, 17:00) στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η κλήρωση για τα μπαράζ μεταξύ του 13ου της Super League Interwetten, Παναιτωλικού και της δεύτερης της Super League 2, Ξάνθης, θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/05) στις 17:00 στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Στην κλήρωση θα προκύψει η σειρά με την οποία θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες (ποιος θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι και ποιος στο δεύτερο), αλλά και οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1, ανάμεσα στην ομάδα που κατέλαβε τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 1 και σε αυτήν που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 2, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/05/2021 και ώρα 17:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. Στην κλήρωση μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπος από κάθε μία εκ των συμμετεχουσών ΠΑΕ“.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
kostsos panagiotopoulos

Με Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε ο Γιώργος Κωτσός

Next Article
araujo1

ΑΕΚ και Αραούχο ξέρουν ήδη τι θέλουν