Παναγιώτα Βράντζα: ‘’Συνεχίζουμε να λύνουμε χρόνια προβλήματα.’’

<

Νέες εντάξεις 58 έργων και μελετών του Προγράμματος ‘’Φιλόδημος’’, συνολικού προϋπολογισμού 135.922.680 ευρώ, εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Ανάμεσα στα έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα, περιλαμβάνονται και τέσσερα, που αφορούν τον Νομό Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Καρδίτσας εντάσσεται με 868.000,00 €, για τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις (αγροτική οδοποιία) και 850.000,00 € για συμπληρωματικό δίκτυο αποχέτευσης όμβριών, στην περιοχή των Καμινάδων.

Ο Δήμος Παλαμά με 724.000,00 €, για εξοπλισμό επεξεργασίας λυμάτων, και ο

Δήμος Μουζακίου με 500.000 ευρώ, για βελτίωση αγροτικής οδοποιίας της τοπικής κοινότητας Οξυάς.

Στόχος των νέων αυτών έργων, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των κατοίκων του νομού, με σαφή προσανατολισμό και στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Επιπλέον, μέσω της τροπολογίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος που ψηφίστηκε στις 5 Ιουνίου 2019, θα δοθεί η δυνατότητα καλλιέργειας των αγρών που δασώθηκαν με το πέρασμα των χρόνων, ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα ετών που αναδείχθηκε µε την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να υλοποιεί έργα που δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα, τα οποία ταλαιπωρούν τους πολίτες της χώρας επί δεκαετίες.


Total
0
Shares
Previous Article
Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Συνεχίζεται η απεργία των μικροβιολόγων και ακτινολόγων

Next Article

Ευχαριστήρια δήλωση του Αντιδημάρχου Καρδίτσας Ξυλομένου Κωνσταντίνου για την επανεκλογή του


Total
0
Share