Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Παιχνίδια Παραλίας”: Η Καλοκαιρινή Γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Προδρόμου

η πλατεία του Προδρόμου μεταμορφώθηκε σε παραλία με πισίνες

“Ελάτε για ένα ξεχωριστό ξεφάντωμα”, ήταν το κάλεσμα προς τους μικρούς μας φίλους για το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου 2016 και όλα μα όλα τα παιδιά ήρθαν στο καλοκαιρινό μας ραντεβού με απίστευτο ενθουσιασμό και κέφι… φορώντας τι άλλο… τα μαγιό τους!!!

Τα παιδιά συμμετείχαν στις δραστηριότητες του Κέντρου και παρόλο που δεν βρέθηκαν σε μια πανέμορφη παραλία για βουτιές και ατέλειωτα παιχνίδια με το νερό, η αίσθηση που κυριαρχούσε για όσους βρέθηκαν εκεί ήταν ακριβώς η ίδια, καθώς η πλατεία του Προδρόμου μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε παραλία με πισίνες, βατραχοπέδιλα, σωσίβια, φουσκωτές μπάλες, νερομπάλονα, παπάκια, κουβαδάκια, μουσική και φυσικά πολλούς λουόμενους/ες!!!

Με διάθεση για δράση και πολλά παιχνίδια όπως: τσουβαλοδρομίες, μούμιες, βατραχάνθρωποι, λίμπο με νερό, γρήγορες πατούσες, έξυπνα κουβαδάκια κ.α. Στά παιδιά προσφέρθηκαν χυμοί από τον πρόεδρο του χωριού, αναμνηστικά καπελάκια, δωρεά του κ. Χρ. Παπαυθυμίου και από το ΚΔΑΠ Προδρόμου το δώρο τους για το καλοκαίρι ήταν μια μπάλα παραλίας.

Ευχαριστούμε ειλικρινά όσους μας βοήθησαν, μικρούς και μεγάλους, και να υπενθυμίσουμε πως οι εγγραφές των παιδιών για τη νέα χρονιά στα Κ.Δ.Α.Π. έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως κάθε χρόνο καλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς να έρθουν να συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση για τα παιδιά τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κ.Δ.Α.Π. Προδρόμου: 2441062162, απογευματινές ώρες.

Από την διοίκηση και το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι.

kdap_prodromou_6

kdap_prodromou_5

kdap_prodromou_4

kdap_prodromou_3

kdap_prodromou_1




Total
0
Shares
Previous Article

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα νομικής υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Next Article

Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκινά το πρόγραμμα πιστοποίησης στις παιδικές χαρές