Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παιχνίδι – κλειδί για τον Α.Σ.Κ.

.

Την ισχυρή Δόξα Λευκάδας υποδέχονται το Σάββατο (5 μ.μ.) οι «κυανόλευκοι»

Ένας ακόμη τελικός περιμένει το Σάββατο τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. στο κλειστό τη Δόξα Λευκάδας. Ένα πολύ σημαντικό ματς, αφού με νίκη ο Α.Σ.Κ. εξασφαλίζει και μαθηματικά τον πρώτο του στόχο, που είναι το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ παραμονής. Με νίκη, οι «κυανόλευκοι» θα είναι στη χειρότερη περίπτωση στην 12η θέση, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας για τη συνέχεια. Παράλληλα, μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της 11ης θέσης, που στέλνει την ομάδα στα πλέι άουτ πάνω στον Αρκαδικό που θα είναι δεδομένα στην 14η θέση, αλλά ταυτόχρονα, μένουν μέσα στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση της 10ης θέσης, κάτι που όμως εξαρτάται από συνδυασμό αποτελεσμάτων στις δυο αγωνιστικές που απομένουν.

Η ομάδα προπονείται με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη για το ματς του Σαββάτου, ευελπιστώντας να ξεπεράσει τις απουσίες λόγω τραυματισμών που ταλαιπωρούν βασικούς παίκτες. Τελευταία στιγμή θα ξέρουν ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του ποιους παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους, όμως επικρατεί πίστη και φιλοδοξία για το ματς του Σαββάτου, το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία, αλλά και σημαντική δυσκολία, μιας και ο Α.Σ.Κ. θα βρει απέναντί του μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Α2, τη Δόξα Λευκάδας.

Η ομάδα της Λευκάδας πέρυσι αγωνιζόταν στη Basket League χωρίς να καταφέρει να παραμείνει, ενώ την τρέχουσα σεζόν, δημιούργησε στην Α2 ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο με παίκτες μεγάλης αξίας και εμπειρίας. Ο άλλοτε διεθνής γκαρντ Δημήτρης Τσαλδάρης, ο πλέι μέικερ Νίκος Λιακόπουλος, αλλά και οι ταλαντούχοι Τζόλος και Κελεσίδης, συνθέτουν μια πανίσχυρη περιφερειακή γραμμή, ενώ στις θέσεις των φόργουορντ υπάρχουν πολλές λύσεις με τους Καλαμπάκα, Μπέμπη, Αγγελόπουλο και Πετρόπουλο. Κοντά στο καλάθι, η δύναμη και εμπειρία των Μάρκοβιτς, Ράπτη και Καμπουρίδη, δίνουν επιπλέον λύσεις στον προπονητή κ.Κατωπόδη. Η Δόξα Λευκάδας παραμένει στο κυνήγι της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι όφ, έστω κι αν τα τελευταία αποτελέσματα μείωσαν σημαντικά τις πιθανότητές της. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα με λύσεις σε όλες τις θέσεις, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και σημαντική προσπάθεια από μέρους του Α.Σ.Κ.

Το παιχνίδι, θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με τη διαιτητική τριάδα να αποτελείται από τους Συμεωνίδη, Λόρτο και Τζιοπάνο.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article

Εξιχνιάσθηκαν από την αστυνομία 11 κλοπές Ι.Χ. φορτηγών αυτοκινήτων