Παγκόσμια προβολή των Τρικάλων για δυο ημέρες από το Euronews και το CCTV

Δύο παγκόσμια και πανευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα προβάλλουν επί διήμερο το παγκόσμιας εμβέλειας καινοτόμο εγχείρημα που υλοποιείται στον Δήμο Τρικκαίων.

Το ευρωπαϊκό Euronews (με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ευρώπη) και το κινέζικο CCTV (China Central Television, με έδρα το Πεκίνο) απέστειλαν συνεργεία, τα οποία από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου βρίσκονται στα Τρίκαλα. Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των δύο καναλιών, με τους εκατοντάδες τηλεθεατές σε πάνω από 130 χώρες συνολικά, θα πραγματοποιήσουν λήψεις και ρεπορτάζ για το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό.

Το μεγάλο αυτό εγχείρημα που υλοποιείται στον Δήμο Τρικκαίων ενδιαφέρει στον ύψιστο βαθμό τα ΜΜΕ της υφηλίου και για τον λόγο αυτόν ξεκίνησαν οι επισκέψεις και τα ρεπορτάζ. Κάτι που θα συμβεί και με άλλα κανάλια. Το «οδοιπορικό» των συνεργείων θα γίνει εντός πόλης με αφορμή το Λεωφορείο, αλλά θα προβληθεί παραλλήλως και ο φυσικός, ιστορικός, πολιτιστικός πλούτος της πόλης των Τρικάλων.

Επίσης, θα προβληθεί η γενικότερη εικόνα που τα Τρίκαλα έχουν, ως προς τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στους πεζούς, αλλά και την καθαριότητα, την τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ.

Επομένως, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία, η διεθνής προβολή των Τρικάλων, να γίνει επιβεβαιώνοντας, όχι απλώς τη φιλοξενία, αλλά και την πρωτοπορία σε θέματα συμπεριφοράς.

Από το γραφείο Τύπου
Total
0
Shares