ΠΑΕ Αναγέννηση: Μονόδρομος η νίκη με τον Καραϊσκάκη Άρτας

 

Η ΠΑΕ Αναγέννηση καταδικάζει κατηγορηματικά το συμβάν που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Αλκαζάρ με τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο προπονητής κ. Γιώργος Βαζάκας.

Θεωρούμε πως το περιστατικό ήταν μία ατυχής συγκυρία σε μία δύσκολη χρονική περίοδο για την ομάδα μας που όλοι θέλουμε να ανακάμψει και να επανέλθει στις επιτυχίες για τον μεγάλο στόχο της παραμονής.

Το γεγονός ανήκει στο παρελθόν, απομονώνεται και το τρίπτυχο διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα, κόσμος χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ να είναι συσπειρωμένο, αποφεύγοντας στιγμές που θα επηρεάσουν τη συγκέντρωση και την προσπάθεια στους «τελικούς» που απομένουν, αρχής γενομένης από αυτόν του Σαββάτου (24/3) στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας, όπου με συσπείρωση και την αποφασιστικότητα όλων μας, η νίκη είναι μονόδρομος.

Η ομάδα μας δηλώνει πανέτοιμη να δώσει μάχη με όλες τις δυνάμεις της αλλά χωρίς τη δύναμη των φιλάθλων της, την περιφρούρησή της και την ενότητα, η προσπάθεια δεν μπορεί να έχει επιτυχία.

Στην κρισιμότητα που έχει εισέλθει η αγωνιστική περίοδος, ο καθένας από το πόστο του και την ιδιότητά του οφείλει -για τη δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών- να παραμερίσει οποιαδήποτε διαφωνία και να προσφέρει συστράτευση, στέλνοντας το μήνυμα και στο αγωνιστικό μας τμήμα ώστε να αρχίσει η αντεπίθεσή μας.

Τέλος, σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας υποχρεώνει τον Γενικό Αρχηγό μας κ. Σωκράτη Μπουντούρη να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Σε αυτή τη λυπηρή εξέλιξη, δηλώνουμε ότι η ΠΑΕ Αναγέννηση βρίσκεται στο πλευρό του και τον ευχαριστεί για όλα όσα δημιούργησε σε συνεργασία με τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο. Η εμβληματική φυσιογνωμία στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας που φέτος κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο και να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις από ένα καθοριστικό πόστο θα είναι δίπλα στην ομάδα, δίνοντας, όμως παράλληλα έναν ταυτόχρονο δύσκολο αγώνα, τον οποίο οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑναγέννησηTotal
0
Shares