Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Π.Βράντζα: Μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Καρδίτσας «ελέω» τροπολογίας

Πολύς λόγος έγινε κατά τη δεύτερη ημέρα συζήτησης του σ/ν «Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις» στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, με αφορμή την κατάθεση κάποιων τροπολογιών από άλλα υπουργεία.

Προφανώς η πρακτική των τροπολογιών δεν είναι η ενδεδειγμένη «δια πάσα νόσο», υπό κανονικές συνθήκες, και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε και έχει αυτή τη θέση.

Το θέμα είναι ότι ενίοτε, μια τροπολογία μπορεί να λύσει πολύ σοβαρά προβλήματα.

Στο συγκριμένο νομοσχέδιο κατατέθηκε μία τροπολογία του υπουργείου υγείας, η οποία μεταξύ άλλων, λύνει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αφορά στη λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ήταν γνωστό ότι λόγο νομικής αδυναμίας διατήρησης του προσωπικού στη μονάδα, χωρίς την συγκεκριμένη τροπολογία, από την 1η Δεκεμβρίου αυτή δεν θα μπορούσε πλέον να λειτουργήσει.

Αν αυτό συνέβαινε, οι εκατό και πλέον νεφροπαθείς του νομού Καρδίτσας θα έμπαιναν σε μεγάλο κίνδυνο και απίστευτη ταλαιπωρία.

Πριν λοιπόν από κάθε «αφορισμό», καλό θα είναι να εξετάζουμε πιο προσεκτικά τις συνέπειες αυτών που κάνουμε ή δεν κάνουμε!

Βράντζα Παναγιώτα,
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδόθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής του έτους 2013 των δικαιούχων νιτρορύπανσης

Next Article

Εκδήλωση μνήμης για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο, Σεραφείμ Τίκα και τον Πρωθυπουργό-Στρατηγό, Νικόλαο Πλαστήρα