Π.Ε. Καρδίτσας: Κοπή χόρτων και καθαρισμοί σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Κωστής Νούσιος: «Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη»

 Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμών σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας. Εδώ και δέκα ημέρες μηχανήματα της Π.Ε Καρδίτσας πραγματοποιούν εργασίες καθαρισμού από τη βλάστηση (αποψίλωση, κλάδεμα) σε ερείσματα, πρανή και σημεία, όπου η αυτοφυής βλάστηση, τα αγριόχορτα και ζιζάνια δημιουργούν προβλήματα.

«Κλαδιά αυτοφυών δέντρων και θάμνων, που εισέρχονται εντός του οδοστρώματος, δημιουργούν μια σειρά προβλημάτων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της αρμοδιότητας μας, όπως η επικινδυνότητα στην  κίνηση των διερχόμενων οδηγών, η έλλειψη ορατότητας, η δυσκολία πρόσβασης στις οδούς και η δυσχέρεια στην απορροή των ομβρίων. Ταυτόχρονα αυξάνεται ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς, ενδεχόμενο το οποίο θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε, σύμφωνα και με όσα συζητήσαμε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

Και πρόσθεσε: «Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε απλές, αλλά απαραίτητες παρεμβάσεις. Παρεμβάσεις που είναι ουσιαστικές για την καθημερινότητα των πολιτών. Στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι, όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός».
Total
0
Shares