Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Π.Ε.Καρδίτσας: Εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδικού δικτύου σε γέφυρες

Σημεία όπου εκτελούνται οι εργασίες επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος

Εργασίες αποκατάστασης των φθορών που έχουν προκληθεί σε αρμούς γεφυρών επί του οδικού δικτύου εκτελεί αυτές τις ημέρες μέσω σχετικής εργολαβίας η Περ. Ενότητα Καρδίτσας.

Ένα σημείο στο οποίο εκτελέστηκαν τέτοιου είδους εργασίες, στη γέφυρα επί του ποταμού Οργόζινου στο δρόμο Καρδίτσας – Σοφάδων, επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Δ/νσης τεχνικών έργων κ. Δ. Κουτρομάνο.

Ο κ. Τσιάκος ενημερώθηκε από το συνεργείο που εκτελούσε τις εργασίες αποκατάστασης των φθορών, για τη διαδικασία που ακολουθείται καθώς και για τα αποτελέσματα που θα έχει η εφαρμογή του υλικού κάλυψης των αρμών.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Βρισκόμαστε εδώ σήμερα σε αυτή την εργολαβία αποκατάστασης φθορών επί του οδικού δικτύου για να διαπιστώσουμε τις εργασίες που γίνονται αλλά και για ένα συμβολικό λόγο: Την μεγάλη έμφαση που δίνουμε συνολικά ως αιρετή Περιφέρεια στην οδική ασφάλεια. Ένας από τους κρίσιμους παράγοντες για την αύξηση της οδικής ασφάλειας είναι η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου. Για το λόγο αυτό εκτελούμε εργασίες αποκατάστασης και στη γέφυρα του Οργόζινου όσο και σε άλλες γέφυρες όπου απαιτείται κάτι τέτοιο. Στόχος μας είναι να παράγουμε έργο που θα επιστρέφει στην τοπική κοινωνία. Έτσι παρά τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που διαθέτουμε εξ αιτίας της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, φροντίζουμε με κάθε τρόπο να παρεμβαίνουμε σε όσα κάνουν τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη και ασφαλέστερη» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Τσιάκος.




Total
0
Shares
Previous Article

Το Δήμαρχο κ. Κωτσό επισκέφθηκαν οι μαθητές του Γ1 τμήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Next Article

Ποιότητα και ασφάλεια στην αγορά κρέατος για τους Καρδιτσιώτες καταναλωτές

Related Posts