Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας: Υλοποιήθηκε το σεμινάριο για τις ηλεκτρονικές συμβάσεις (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ)

 

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας (Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας) υλοποίησε σεμινάριο με τίτλο: «ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ/ΜΕΛΕΤΕΣ (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ)»

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κος ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και αφού τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους δήλωσε για μια ακόμη φορά πως η Π.Ε.Δ. βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους των Δήμων και προσπαθεί να δίνει λύσεις στα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Επεσήμανε πως η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας είναι ανοιχτή σε προτάσεις οι οποίες θα προσφέρουν τα κατάλληλα κάθε φορά εφόδια στους εργαζομένους που απαιτούνται για την διεκπεραίωση της εργασία τους.

Η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας προσπαθεί πάντα να παράσχει με όλους τους τρόπους τεχνική υποστήριξη σε όλους τους Υπαλλήλους των Δήμων αλλά και τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν υπάλληλοι των Δήμων των Π.Ε. Καρδίτσας και Τρικάλων, των Νομικών Προσώπων και των ΔΕΥΑ που απασχολούνται σε τεχνικές, οικονομικές και υπηρεσίες προμηθειών και πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με εισηγητή τον κο Παναγιώτη Μπαντραλέξη, υπάλληλο του Δήμου Τυρνάβου.

Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας: Υλοποιήθηκε το σεμινάριο για τις ηλεκτρονικές συμβάσεις (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ)

56c5d3db6d1ab1d9014a0fda9a5c0d28Total
0
Shares