Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οξυά Καρδίτσας – Δασικοί Χάρτες – Διαπιστώσεις

 

Γράφει ο Θεόδωρος Πάτας

Α. Το χωριό Οξυά και ότι σ’αυτό περικλείεται μέσα στην εδαφική του έκταση, κοινοτική, εκκλησιαστική, ιδιωτική περιουσία όπως την παραλάβαμε από τους προγόνους μας, δυστυχώς σήμερα διαπιστώνεται ότι με την ανάρτηση των δασικών χαρτών που έγινε αρχάς Μαρτίου 2019 κατά την άποψη μου, επιχειρείτε μεταβολή των οριων σε βάρος της κοινότητας γι αυτό θα πρέπει το ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και οι εκλεγμένοι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ το συντομότερο δυνατό αφού μελετήσουν τον ανηρτημένο δασικό χάρτη και με την βοήθεια ειδικών για το θέμα των χαρτών, εφόσον υπάρχει πρόβλημα να το επιλύσουν προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων στο μέλλον.

Β. Εγώ διαπιστώνω ότι η λευκή οριογραμμή που υπάρχει στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα διότι δεν μπορεί οι οικισμοί της Οξυάς ΒΑΕΝΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑ – ΚΑΤΕΚΑΛΟΣ Η ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΑ ΒΑΕΝΙΑ οι μεν οικισμοί να ανήκουν στη Δρακότρυπα η δεν ποταμιά στο Πευκόφυτο κλπ.

Θα πρέπει να μάθουμε ποιος και πότε χάραξε τα Καινούργια όρια του χωριού και υπεύθυνο να απαντήσει είναι το Κοινοτικό Συμβούλιο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Οξυάς.

Αθήνα 8 Μαρτίου 2019

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΤΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου & 4ου Νηπιαγωγείων Μουζακίου

Next Article

22 νέα έργα προϋπολογισμού 7,9 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν για την Π.Ε. Καρδίτσας

Related Posts