Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ουκρανία: «Ομολόγησε» φανταστικό φόνο, για να καθαρίσουν τον δρόμο του από το χιόνι

Ουκρανία: «Ομολόγησε» φανταστικό φόνο

Ουκρανία: «Ομολόγησε» φανταστικό φόνο, για να καθαρίσουν τον δρόμο του από το χιόνι  

Ο άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία το Σάββατο και δήλωσε ότι σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, μαχαιρώνοντάς τον στο στήθος. «Αμέσως όμως προειδοποίησε την αστυνομία ότι πρέπει να πάει εκεί με εκχιονιστικό, επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φτάσει έως εκεί», δήλωσε η Γιούλια Κόβτουν, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Τσέρνιγκοφ.

Οι αστυνομικοί τελικά δεν χρησιμοποίησαν εκχιονιστικό, αλλά έφτασαν στο σπίτι του άνδρα με SUV. Αμέσως μετά την άφιξή τους ανακάλυψαν ότι το «θύμα» ήταν στο σπίτι, αλλά σώος και αβλαβής, καθώς κανένας δεν του είχε επιτεθεί. Ο άνδρας αμέσως ομολόγησε ότι είχε κάνει ψευδή ομολογία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μάλιστα, το έπραξε αυτό παρότι οι δημοτικές αρχές είχαν καθαρίσει τον δρόμο από το χιόνι νωρίτερα το Σάββατο. Όμως, εκείνος δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Τώρα ο άνδρας, από το χωριό Γκρίμποβα Ρίντνια, είναι αντιμέτωπος με πρόστιμο 3,5 ευρώ, για ψευδή καταγγελία στην αστυνομία. Τις τελευταίες ημέρες η Ουκρανία είναι αντιμέτωπη με σφοδρή χιονόπτωση, σε επίπεδα ρεκόρ για τη χώρα και το ύψος του χιονιού έφτασε περίπου το μισό μέτρο.




Total
0
Shares
Previous Article
Παραβίασε την καραντίνα για να δει την αρραβωνιαστικιά του

Παραβίασε την καραντίνα για να δει την αρραβωνιαστικιά του - Τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση

Next Article
Ολοκληρώνεται ο εκχιονισμός σε όλο το Δήμο Καρδίτσας

Ολοκληρώνεται ο εκχιονισμός σε όλο το Δήμο Καρδίτσας