Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ορκωμοσία του Δημάρχου Ανδρέα Στεργίου και της νέας Δημοτικής Αρχής Αργιθέας

orkomosia Argitheas Stergiou slide

Μέσα σε ένα συγκινητικό και πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στο Δημαρχείο Ανθηρού η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου, των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Μελών των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα της περιοχής. Αργιθεάτισσες και Αργιθεάτες από όλες τις δημοτικές ενότητες, κυριολεκτικά, κατέκλυσαν την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τον προαύλιο χώρο, δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Τιμόθεος.

Ο νέος Δήμαρχος κατά την ομιλία του έδωσε το στίγμα της πολιτικής που επιθυμεί να χαράξει το επόμενο διάστημα μαζί με τους συνεργάτες του. Παράλληλα δεσμεύτηκε πως θα τιμήσει στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, εκφράζοντας αμφότεροι θερμές ευχές για καλή συνεργασία και καλή δύναμη.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Ρογκανάκη, η Πρόεδρος της ΠΟΑΣ κα. Μαυραντζά, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Αντικαρκινικής Εταιρείας Καρδίτσας κα. Βασιλού, δεκάδες διατελέσαντες αιρετοί της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και των αργιθεάτικων πολιτιστικών σωματείων.


orkomosia Argitheas Stergiou

orkomosia Argitheas Stergiou1

orkomosia Argitheas Stergiou 5

orkomosia Argitheas Stergiou 4

orkomosia Argitheas Stergiou 3

orkomosia Argitheas Stergiou 1




Total
0
Shares
Previous Article
enotita Mavrommatiou

Ευχαριστήριο του συνδυασμού "Δύναμη ενότητας Μαυρομματίου"

Next Article
Αστέριος Βασιλάκος

Αστέριος Βασιλάκος: «Η νομιμοφάνεια...μιας Θεσμικής Εκτροπής»