Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οριστικό: Αναβολή στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ μετά τις ταραχές και την εισβολή (vid+pics)

man united

Οριστική η αναβολή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ για λόγους ασφαλείας, μετά την εισβολή οπαδών στο Ολντ Τράφορντ και τις ταραχές στην πόλη.

Αιτία η εισβολή εκατοντάδων οπαδών στο Ολντ Τράφορντ, διαμαρτυρόμενοι κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρχικά ανακοινώθηκε η καθυστέρηση στη σέντρα κατά 2 ώρες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναγνωρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και τις ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο, λυπούμαστε για την αναστάτωση στην ομάδα και τις δράσεις που θέτουν άλλους φιλάθλους, το προσωπικό και την αστυνομία σε κίνδυνο. Ευχαριστούμε την αστυνομία για τη στήριξή της και θα τους ενισχύσουμε σε οποιαδήποτε έρευνα ακολουθήσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Την αναβολή επιβεβαίωσε με τη σειρά της και η Premier League και ανέφερε ότι «Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε τα έντονα συναισθήματα των οπαδών, αλλά καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εγκληματικής φθοράς και παράνομης εισβολής, ιδιαίτερα από τη στιγμή που παραβιάζουν τους κανονισμούς για την Covid-19».

Το χρονικό

Από νωρίς, τα ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ ανέφεραν πως υπάρχει ανησυχία στους υπεύθυνους της Premier League αλλά και των ομάδων, ότι έσπασε η «φούσκα» στην οποία βρίσκονται οι παίκτες πριν από τους αγώνες, με την παρουσία τόσων άγνωστων ανθρώπων στο γήπεδο, χωρίς να υπάρχουν κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των ομάδων, του διαιτητή και ανθρώπων της Λίγκας, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο της αναβολής του αγώνα.

Αυτή τελικά έγινε γνωστή 1 ώρα και 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη σέντρα (ήταν για τις 6:30 ώρα Ελλάδας).

Μάλιστα, κάποια ρεπορτάζ ανέφεραν πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ παρέμεναν για αρκετή ώρα κλειδωμένοι στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους μετά την επίθεση στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στο Ολντ Τράφορντ.

man liv2




Total
0
Shares
Previous Article
magkas amp 8211 mpike ufc o andreas michailidis3

UFC: Έγραψε ιστορία ο Μιχαηλίδης - Πρώτη νίκη για Έλληνα (video+photos)

Next Article
ajax

Ολλανδία: Κατέκτησε τον 35ο τίτλο ο Άγιαξ!

Related Posts