Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων στην Πορτή

porti katolisthiseis Nousios slide

 Ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 178.000€, που δίνει πλέον οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων στην Τ.Κ. Πορτής του Δήμου Μουζακίου, ολοκληρώθηκε μετά από τις απαραίτητες παρεμβάσεις της Π.Ε Καρδίτσας. Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο οποίος επισκέφτηκε το έργο με την πρόεδρο της Τ.Κ. Πορτής κα Χριστίνα Τριανταφύλλου και τον κ. Λεωνίδα Μάμαλη από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών.

 “Το συγκεκριμένο σημείο παρουσίαζε σοβαρή επικινδυνότητα για τα διερχόμενα οχήματα λόγω κατολισθήσεων. Η Π.Ε Καρδίτσας με στοχευμένες παρεμβάσεις και εργασίες που περιλαμβάνουν εκσκαφές και κατασκευή επιχώματος, κατασκευή και τοποθέτηση φρεατοπασσάλων, κατασκευή οπλισμένου τοίχου αντιστήριξης και τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος, ολοκληρώνει ένα έργο που ήταν απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης και  συντήρησης του οδοστρώματος με νέο ασφαλτοτάπητα, μήκους 300μ. περίπου”, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

“Ολοκληρώνουμε μεγάλα έργα, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς μας. Στόχος μας η γρήγορη, αλλά κυρίως ασφαλής διακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Αυτή είναι άλλωστε και η πάγια θέση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Να είμαστε δίπλα στον πολίτη δίνοντας λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας του”, πρόσθεσε ο κ. Νούσιος.


porti katolisthiseis Nousios 2

porti katolisthiseis Nousios 3

porti katolisthiseis Nousios 4




Total
0
Shares
Previous Article
erga mouzaki pezodromia slide

Ευχαριστήριο του κ. Παύλου Θάνου στον Δήμαρχο Μουζακίου κ.Φάνη Στάθη

Next Article

Σπύρος Λάππας: Γνωρίζεις τί συμβαίνει στην ΠΑΙΔΕΙΑ;;;

Related Posts