Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων στην Πορτή

porti

Οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων στην Πορτή

Κωστής Νούσιος:’’ Καμία έκπτωση σε ζητήματα ασφαλούς μετακίνησης’’

Με μία νέα παρέμβαση στην Πορτή, η Π.Ε Καρδίτσας δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων, που δημιουργούσαν εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες για τα διερχόμενα οχήματα.

‘’Μετά από συνεργασία με το Δήμαρχο του Δήμου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη και την πρόεδρο της Τ.Κ Πορτής κα Χριστίνα Τριανταφύλλου, προχωρήσαμε σε μια νέα παρέμβαση από την πλευρά μας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα των κατολισθήσεων. Η νέα εργολαβία αφορά στην κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, μήκους 85μ. περίπου, το οποίο θα συγκρατεί το ασταθές τμήμα της πλαγιάς στο συγκεκριμένο σημείο. Το συγκεκριμένο έργο σε συνδυασμό με προηγούμενη ανάλογη κατασκευή και την τοποθέτηση προστατευτικών πλεγμάτων θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα βατότητας της οδού στην Πορτή’’, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

Και πρόσθεσε: ‘’Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητας της Π.Ε Καρδίτσας, με ιδιαίτερη μέριμνα στα σημεία όπου παρατηρείται επικινδυνότητα. Καμία έκπτωση σε ζητήματα που αφορούν στην γρήγορη, εύκολη, αλλά κυρίως ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Αποτελεί άλλωστε δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού η υλοποίηση έργων που έχουν στόχο πρωτίστως την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής’’.




Total
0
Shares
Previous Article
sinantisi sintonistikou Mouzaki

Συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠ Δήμου Μουζακίου υπό την προεδρία του Δημάρχου Μουζακίου

Next Article
Απόλυτη επιτυχία είχε η εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του ΔΣ Πύλης

Απόλυτη επιτυχία είχε η εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του ΔΣ Πύλης